Mit szólnátok egy amatőr SzJG sorozathoz?
Figyelt kérdés
SzJG fanok véleménye érdekelne inkább:) Régóta olvasgatom fórumokon, hogy milyen jó lenne, ha... Na, hát most elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha csinálnának egy amatőr sorozatot? Amatőr színészekkel, meg semmi extrával (az iskola helyszínt meg lehetne oldani). Csak ugye kellenek jelentkezők meg mondjuk egy kamera... ("forgatókönyv" írását vállalnám)
Fejtsétek ki a véleményetek, és ha nem tetszik az ötlet, csak kulturáltan, kérlek!:)
2013. máj. 10. 17:08
21/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet :)
Én mindenképp megnézném,ha csinálnátok ilyet. Nem nagy filmet forgattok, csak egy kis amatőrt szórakozásból,de ebben is van munka. Bőven. ;)
Csak Cortez valami helyes fiú legyen :'D.
22/27 anonim válasza:
Én is néző leszek.Majd küldjetek privátot
23/27 anonim válasza:
Úúúúúúúúúúúúú!!!! Engem nagyon érdekelne! :))) Bár nem a színpadra születtem, enyhén szólva utálok szerepelni, de mellélszerepet elvállalnék :)))))Bár én Virág nem lennék... Két fiúval kellene smárolni :)) És akkor még nem beszéltünk Dináról :D
24/27 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó ötlet, majd írj privátot ha sikerült, én biztos megnézem;-)
25/27 anonim válasza:
Na, sikerült? Ha igen, kérlek küldj privátot! Kiváncsi vagyok rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!