Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit szólnátok egy amatőr SzJG...

Mit szólnátok egy amatőr SzJG sorozathoz?

Figyelt kérdés

SzJG fanok véleménye érdekelne inkább:) Régóta olvasgatom fórumokon, hogy milyen jó lenne, ha... Na, hát most elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha csinálnának egy amatőr sorozatot? Amatőr színészekkel, meg semmi extrával (az iskola helyszínt meg lehetne oldani). Csak ugye kellenek jelentkezők meg mondjuk egy kamera... ("forgatókönyv" írását vállalnám)

Fejtsétek ki a véleményetek, és ha nem tetszik az ötlet, csak kulturáltan, kérlek!:)

2013. máj. 10. 17:08
1 2 3
 1/27 rajcziz ***** válasza:
50%
Végülis a könyv és a sorozat színvonala kb. egy szinten lenne így.
2013. máj. 10. 18:38
 2/27 anonim ***** válasza:
Forgatókönyvíró vagy? Dramaturg? Csináltál már ilyet korábban? Ha ez egy teljességgel amatőr előadás lenne, és szimplán felraknátok a netre, vagy egy blogra, akkor teljesen rendben van, de ennél többet nem igen lehetne elérni, szerintem. Megnézném, kíváncsiságból. Nem nagy kunszt csinálni egy amatőr sorozatot, épp ezért, a nézőközönség sem olyan nagy, de ez ne szegje kedvedet, kezdetnek nem rossz, ha filmes/tévés akarsz lenni. De elsőre csak kisfilmet, vagy valami ajánló szerűt érdemesebb csinálni, hogy fel lehessen mérni, lesz-e igény magára a sorozatra.
2013. máj. 10. 21:10
 3/27 A kérdező kommentje:

Persze, mást nem is szeretnék, csak szórakoztatni:) Nem vagyok forgatókönyv író, de az szeretnék lenni, vagy filmvágó - mindenképpen a média szakban szeretnék dolgozni. Ezért is jutott eszembe.

Persze, elsőre csak egy "trailer" féleségre gondoltam, de ugye ahhoz kellenének szereplők is, mert nem szeretem az olyanokat, ahol csak szöveg van és bevágva pár kép... ://

2013. máj. 10. 22:50
 4/27 anonim ***** válasza:
jó ötlet, engem érdekelne. amúgy mennyi idős vagy?
2013. máj. 11. 00:49
 5/27 A kérdező kommentje:
18, lassan 19:) (oké, nem nekem való az SZJG, ettől függetlenül gyakorolhatok vele...)
2013. máj. 11. 01:03
 6/27 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne de oda kéne figyelni a könyvben való leírásokra és szereplőkre mert ha nem hasonló a kettő hamar elveszted a nézetségét és ezáltal a nézőket is.
2013. máj. 11. 11:23
 7/27 anonim ***** válasza:
Engem is erdekel.Irj privatot:D
2013. máj. 11. 12:08
 8/27 anonim ***** válasza:
Uuuh, engem érdekelne és jelentkeznék szereplőnek ha lehetséges:)
2013. máj. 11. 13:15
 9/27 anonim ***** válasza:
Jó, ötlet, sztem tök jó lenne
2013. máj. 11. 14:06
 10/27 Vancsicsi97 válasza:
Engem is nagyon érdekel az ötlet :DDDDDDD valamelyik nap pont ezen gondolkodtam en is :DDDDDD benne vok :DDD
2013. máj. 11. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!