Mit szólnátok egy amatőr SzJG sorozathoz?
Figyelt kérdés
SzJG fanok véleménye érdekelne inkább:) Régóta olvasgatom fórumokon, hogy milyen jó lenne, ha... Na, hát most elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha csinálnának egy amatőr sorozatot? Amatőr színészekkel, meg semmi extrával (az iskola helyszínt meg lehetne oldani). Csak ugye kellenek jelentkezők meg mondjuk egy kamera... ("forgatókönyv" írását vállalnám)
Fejtsétek ki a véleményetek, és ha nem tetszik az ötlet, csak kulturáltan, kérlek!:)
2013. máj. 10. 17:08
11/27 Vancsicsi97 válasza:
Előző voltam majd írj privit :DDDDD
12/27 A kérdező kommentje:
ARRA KÉRNÉLEK TITEKET, HOGY AKIT ÉRDEKEL, ÍRJON NEKEM ÜZENETET.:) Csak az érdekelne, hogy mire jelentkeznétek (nem csak színésznek lehet, bármilyen segítség jól jön)
2013. máj. 11. 14:44
13/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik, de még túl fiatal vagyok hozzá. (Na, értitek, nem vagyok még gimis. :) ) De nézni biztosan megnézném. Egy nézőtök már megvan. :)
14/27 lexa00.1 válasza:
Nekem tetszik az ötlet. :D Itt is egy nézőőőőő! :D Amint elkészült az ajánló írjatok privátot!!!! :D
15/27 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ötlet, de csak nézőként :).Ha tényleg
lesz légyszíves írd meg privátba, hogy hol találom meg!
16/27 anonim válasza:
Szerintem nem kellene sorozat, főleg nem amatőr. Én már elképzeltem a jeleneteket a könyvben, és ki tudja, lehet hogy elrontaná a sorozat/film a fejemben lévő képet, mer valamit másképp értünk, más hangsúlyt adunk a dolgoknak...
17/27 anonim válasza:
nem lenne olyan jó filmben, mert van egy csomó dolog amit pl. csak megemlít Reni, nem írja le részletesen, mi történt. Könyvben az igazi, én azt gondolom.
18/27 anonim válasza:
Én nagyon kíváncsi lennék rá :) De szerintem ezt nem szabad. Mármint, ugye fanfictiont sem lehet írni, gondolom, filmet sem lehet legálisan, de azért vágjatok bele. :) Mondjuk, ha privátba teszitek a videókat, tehát csak az láthatja, akinek van hozzáférése, akkor még nem probléma, szerintem. Ha esetleg összejönne, akkor én is tudni akarok róla. :P
19/27 Tamóca98 válasza:
Úúú az nagyon jó lenne !! Benne vagyok. :D
20/27 anonim válasza:
szerintem is tök jó ötlet :D úú én lennék Virág :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!