Mondanátok véleményt a blogomról?
Igaziból ez az első próbálkozásom, nem tudom, hogy érdemes lenne-e folytatnom... Minden kritikáért hálás lennék :)
Így 26 éves fejjel meglehetősen érdektelennek találom, de biztos van sok tini, akinek tetszik.
A grafika nem rossz, rendben van a fogalmazásod és a helyesírásod is. Elég egyszerűen fogalmazol, mintha csak élőszóban mesélnél, de egy ilyen történethez ez illik.
Amiken javíthatnál:
-A bekezdések első sorát húzd beljebb.
-Egy baj van ezzel a betűtípussal: nem ismeri a hosszú ő-t. Bár megoldottad a kérdést úgy, hogy átjavítgattad, de akkor is furcsa, hogy az összes ő betű más betűtípussal van szedve, mint a szöveg többi része.
-Olivander - feltűnő koppintás a Harry Potterből
-Larryba helyett Larrybe
-A titkosügynökök nem árulják el a családjuknak sem, hogy ők titkosügynökök.
Nem rossz, kezdetnek megteszi. Az a tanácsom, hogy a későbbiekben akár ez a történet, akár azok, amelyekbe majd ez után kezdesz bele, legyenek ÉRDEKESEBBEK. Fordulatosabbak, feszültebbek, esetleg csempészhetsz beléjük némi humort is.
Ajánlott olvasmány: Rejtő Jenő könyvei.
Nem rossz. Hány éves vagy? Gondolom 13 körül lehetsz. Ahhoz képest nem rossz.
De ha majd idősebb leszel látni fogod hogy azért vannak ezzel gondok. Egyetértek az előzővel: fordulatok, feszültség hiánya stb. De ha ezeket kijavítod, egész jó lesz! (szerintem)
Az alapötlet nekem tetszik, én nem tudnék ilyent kitalálni. Jelenlegi formájában még épphogy kilóg a tucatblogok közül, így egy kis változtatással egész egyedi és jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!