Olvastátok már a Vaskirály (The Iron King) című könyvet? Ha igen, mondanátok nekem valami véleményt róla?
Úúúúú!!!!!
Én olvastam és nagyon tetszett.. Ez az egyik kedvencem... Bár az elejèn nem nagyon értettem a történet lényegét azért elolvastam..
Én szívesen ajánlom ha még nem olvastad véletlenül. :)
én most olvasom, és kissé erőltetett. a legtöbb ember nem ugrana fejest a dolgokba, vagy ha igen, akkor közben kérdeznének, nem úgy mint MEghan, aki ki tudja honnan, mindenre rájön csak úgy, magyarázat nélkül, és semmi kétség sincsen benne. nem igazándiból életszerű a karaktere, ami főszereplőnél szerint nagy baki.
ráadásul a magyar fordítás is gyenge, és furcsa, egyáltalán nem használt szókapcsolatokat használ, mikor hétköznapi emberek hétköznapi dolgokról beszélnek.
ha mindenképpen el akarod olvasni, inkább vedd ki könyvtárból, de szerintem nem éri meg hogy fizess érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!