Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok már a Vaskirály...

Olvastátok már a Vaskirály (The Iron King) című könyvet? Ha igen, mondanátok nekem valami véleményt róla?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
nem olvastam
2013. márc. 28. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Úúúúú!!!!!

Én olvastam és nagyon tetszett.. Ez az egyik kedvencem... Bár az elejèn nem nagyon értettem a történet lényegét azért elolvastam..

Én szívesen ajánlom ha még nem olvastad véletlenül. :)

2013. márc. 29. 05:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) Még nem olvastam és azon gondolkozom, hogy megvegyem-e?
2013. márc. 29. 08:41
 4/7 Márciuska ***** válasza:
94%
Nagyon ajánlom, nekem tetszett. Pedig válogatós vagyok. Nekem már kicsit sok volt a sok egyforma tündéres egyentörténetből, de ez tényleg jó volt. Van benne egyedi ötlet, és a karakterek is élvezetesek, lehet szurkolni, hogy a szerelmesek egymásra találjanak.
2013. márc. 29. 11:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket :) Azt hiszem akkor megrendelem :)
2013. márc. 29. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

én most olvasom, és kissé erőltetett. a legtöbb ember nem ugrana fejest a dolgokba, vagy ha igen, akkor közben kérdeznének, nem úgy mint MEghan, aki ki tudja honnan, mindenre rájön csak úgy, magyarázat nélkül, és semmi kétség sincsen benne. nem igazándiból életszerű a karaktere, ami főszereplőnél szerint nagy baki.

ráadásul a magyar fordítás is gyenge, és furcsa, egyáltalán nem használt szókapcsolatokat használ, mikor hétköznapi emberek hétköznapi dolgokról beszélnek.

ha mindenképpen el akarod olvasni, inkább vedd ki könyvtárból, de szerintem nem éri meg hogy fizess érte.

2013. márc. 29. 15:17
 7/7 anonim válasza:
Én olvastam és imáádom, team Ash.
2013. ápr. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!