Cpt.Krisz kérdése:
Hová tűnt Theon a Trónok Harca könyvekből?
Figyelt kérdés
A negyedik kötetig megvannak a könyvek. Most járok a 3. elején, de azért végig lapoztam, hogy lássam ki mennyit lesz benne, ÉS NEM LÁTTAM THEONT!! Ez most, hogy is van?????? Hiszen a sorozatba továbbra is benne van?? Légyszi válaszoljatok mert nagyon érdekel :SS2013. máj. 8. 18:21
1/11 rajcziz válasza:
Nem akarom szétspoilerezni, de még visszatér - az ötösben, szóval a sorozatban jogosan van jelen.
2/11 A kérdező kommentje:
Oké, ne is spoilerezz :DD akkor amit az 5. könyvben irnak róla az a 3. könyv ideje alatt történik?
2013. máj. 8. 18:49
3/11 rajcziz válasza:
Hát nem teljesen. Lényegében az ötödik elején elmondják, hogy mi volt a harmadik könyv ideje alatt (a 4-es és 5-ös könyvek párhuzamosan futnak).
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor a prológus az 5. könyvben arról szól?
2013. máj. 8. 18:57
5/11 rajcziz válasza:
Nem. Theon első fejezetei szólnak arról.
6/11 A kérdező kommentje:
Oké, értem. Köszi a választ :)
2013. máj. 8. 19:03
7/11 anonim válasza:
én azt hittem meghalt aztán az 5.ben megint előjött. bár ami történt vele... nem tudom hogy szereted e a karaktert, de ha nem szerintem akkor is sajnálni fogod, legalábbis én így voltam vele. ja és ha befejezted az 5.et van fenn neten egy Theonos fejezet a 6.könyvből(angolul)
8/11 A kérdező kommentje:
A könyvekben egyértelműen szerethetőbb karakter mint a sorozatban, de az én szememben csak egy kisfiú aki nagyra vágyik és ezért sajnos rossz döntéseket is hoz.
2013. máj. 8. 20:38
9/11 anonim válasza:
Ne rontsd el magadnak az élményt azzal hogy megkérdezed :) így most nem lesz akkora megkönnyebbülés mikor feltűnik. Nekem is az egyik kedvencem, és iszonyúan örültem neki.
10/11 anonim válasza:
én úgy voltam vele hogy haragudtam rá amiért elárulta Robb-ot, de annyira érthető hogy miért tette, nem bírom gyűlölni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!