Trónok Harca könyv?
Figyelt kérdés
Szeretem a sorozatot, és így a 3. évadra úgy gondoltam lehet belekezdenék a könyvbe is. Elég hosszúnak találom, és mivel a sorozatot láttam félek, hogy nem fog annyira lekötni. Szerintetek érdemes belekezdeni?2013. ápr. 26. 15:44
1/4 loupsolitaire válasza:
Érdemes bizony!
A sorozatból rengeteg információ kimarad(t); a karakterek belső vívódását nem igazán lehet megfilmesíteni, a történelmi háttérről is többet megtudhatsz.
Ne sajnáld az időt rá. :)
2/4 anonim válasza:
Mindenképp érdemes.
Én is a sorozatot nézem elsődlegesen, és a könyvet csak az miatt kezdtem el, és tényleg nagyon jó a könyv.
Kicsit másabb, mint a sorozat, hisz ez egy könyv, nem kell 50 percbe belesűríteni sok infót, szóval talán nem olyan "szoros", de nagyon jó könyv.
3/4 anonim válasza:
Ha megragad a sztori és a karakterek, menni fog. Lehet másnak sok idő, de nekem rekord volt: Kardok viharát 5 nap alatt elolvastam.
Ja és mint írták, persze, hogy érdemes, mert: sokkal részletesebb és olvasni jó.
4/4 anonim válasza:
Szerintem kezd el. Az első kötet kicsit lassabban indul be az eleje nem annyira izgalmas de ne add fel, mert amikor beindulnak a dolgok akkor nem lehet letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!