Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Trónok harcában Daenerys...

Bette1996 kérdése:

A Trónok harcában Daenerys milyen jóslatot kap? Visszakeresném a könyvben de fogalmam sincs merre találom. :S

Figyelt kérdés
Aki tudja esetleg leírná az oldalt ahol a jóslatot elmondják?

2013. ápr. 14. 19:17
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:

"Három árulást fogsz megismerni… egyszer vérért, egyszer aranyért és egyszer szerelemért"

Ha erre gondolsz.

2013. ápr. 15. 09:23
 2/45 anonim ***** válasza:
Én is erre emlékszem! Ebből már kettő elvileg meg is valósult :)
2013. ápr. 15. 14:22
 3/45 A kérdező kommentje:

igen igen köszönöm!

Nem mellesleg azt az egyet nem értem hogy 3 targaryen van.

2013. ápr. 15. 17:08
 4/45 anonim ***** válasza:

Nem tudni, hány van... A sárkánynak van három feje...régen mindhárom Targaryen (Aegon és húgai).

De 2 tutira van: Dany és Aemon mester a Falon. (ill. Aemon már nincs)

Most meg behozták Aegon herceget...de irritáló.

Quentynben bíztam, hogy majd kideről, ő Aegon, a Martelleknek sikerült kimenteni (a kora stimmelt volna kb.), erre elég... Pedig annyira szimpatikus volt.

Mindegy, addig nincs gond, amíg nem Stannis lesz az egyik fej, bárki, csak őt ne.

2013. ápr. 15. 17:19
 5/45 anonim ***** válasza:
*ill. lehet akármelyik Baratheon törvénytelen gyerek is, mert bennük Targ vér folyik (déd vagy nagyanya után).
2013. ápr. 15. 17:20
 6/45 anonim ***** válasza:
Esetleg Jon is lehet a harmadik fej.
2013. ápr. 18. 14:43
 7/45 A kérdező kommentje:
ja amugy én is erre gondoltam
2013. ápr. 19. 22:01
 8/45 anonim ***** válasza:

SPOILER

szerintem Aegon herceg az egyik, a másik pedig bárki lehet, Jonról még kiderülhet (bár most ugye nem úgy áll a szénája), de még Tyrionról is el tudom képzelni, hogy az őrült király az apja, bár ennek nem örülnék :)

De az is lehet hogy egyszerűen azt jelenti, hogy 3 sárkány van.

2013. ápr. 20. 22:23
 9/45 A kérdező kommentje:
Aegon herceg?de őt Robert megölte a hugával együtt nem?
2013. ápr. 21. 16:48
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeket és Eliát a Lannisterek ölték meg (Tywin, pontosabban Gregor Clegane és a katonák, de ő adta parancsba).

Robert Rhaeger herceget ölte meg.

De elvileg...azt mondták, ki lett cserélve a kicsi Aegon valaki másra. Azért írtam, hogy azt hittem, Quent lesz majd az, de meghalt. Vele párhuzamosan meg ott egy Aegon herceg is, a Sárkányok tánca végén érkeznek Westerosra (sereggel).

Habár sárkányok nélkül ő esélytelen...akármilyen jogai is vannak.

A három fej meg tényleg akárki lehet, akik majd bírni fogják a tüzet. Az egyik Dany. A többiek, akik meg gyülekeznek (Greyjoy tesók, meereniek), csak bohócok.

Ill. aki a fontos karakterek közül most Dany (Meeren) felé fog tartani az szerintem Samwell Tarly.

2013. ápr. 21. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!