Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a 13 okom...

Mi a véleményetek a 13 okom volt c. könyvről?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam róla és most érdekelne egy olyanszemély véleménye aki már olvasta. Tényleg nagyon megrázó?
2013. ápr. 25. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én még nem olvastam, de mindenkitől pozitív visszajelzést kapok róla, szóval tervezettbe van már. Azt mondják nagyon fordulatos, valaki a végén még pityergett is. Érdemes elolvasni. :)
2013. ápr. 26. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Öö, azért attól sajnos elég messze van. Én olvastam, ódákat zengenek néhányan róla, és nem is olyan hosszú a könyv. Az alapfelállás nem is rossz, egész jó valamit lehetett volna belőle kihozni. Az előző mondatban a volna szón van a hangsúly. Én rendes okokra, érvekre számítottam a könyvben, pofára is estem...
2013. ápr. 26. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem tetszett, bár én is úgy gondolom, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle, hisz az alapötlet nagyon jó.

De azt azért nem mondanám, hogy nem rendes indokok miatt tette, amit tett a csaj. Vagyis hát aki nem élte át annak lehet, hogy annak tűnik, de igazából arról van szó, ami el is hangzik benne, a lavina hasonlat. Vagy más megközelítésből: "egy szakadékban állva mindent sötétebbnek látni."

2013. ápr. 26. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
nagyon nem tetszett :(
2013. ápr. 27. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
nem olvastam végig, de beleolvastam. borzasztóan unalmas volt, szóval abbahagytam. :/
2013. ápr. 27. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó könyv.
2013. ápr. 27. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett a könyv, de elismerem, hogy különös természetnek tartottam Hannah-t. Szerintem akkor tud igazán megindítani ez a könyv, ha megpróbálod beleképzelni magad a lány helyzetébe (vagy ha veled is tettek már hasonlót).
2013. ápr. 28. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:

érdemes elolvasni

engem kicsit elgondolkodtatott

őszintén a végén sírtam

és szerintem nagyon jól össze kapcsolódnak a dolgok

nekem nagyon tetszett igaz tényleg kicsit rövid de hatásos szerintem

2013. máj. 1. 15:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszö a válaszokat :DD
2013. máj. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!