Mi a véleményetek a tizenhárom okom volt. - ról?
Figyelt kérdés
Miröl szól? A könyvön kevès van cask leírva.2013. márc. 31. 18:18
1/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett hogy egyszerre két szemszögből játszódott, a sztoritól a hideg futkosott a hátamon olyan jó volt, a megfogalmazása és az üzenete nagyszerű. Csak ajánlani tudom. :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem jó, tetszik. De ha magad akarod megnézni mielőtt megveszed, a könyvmolyképző kiadó honlapján beírod a keresőbe a címet, kiválasztod, aztán rámész a "részlet a könyvből" ikonra. Olyan 60-70 oldalt ad ki, ha jól emlékszem. :)
3/9 anonim válasza:
Én is olvastam és teljesen oda vagyok érte én csak ajánlani tudom.Mind a szereplőket mind a cselekmény szálat kidolgozottnak gondolom és úgy összességében is nagyon jóra sikerült :)
5/9 anonim válasza:
Nekem is tetszett és szerintem te sem fogod megbánni ha elolvasod.:) Itt van az, amire a 2. gondolt:
Itt beleolvashatsz az elejébe, ha jobban meg akarod tudni, hogy miről szól.
6/9 anonim válasza:
03-31 22:53
Ez annyira befolyásolja a te véleményedet??:DD
7/9 anonim válasza:
Nagyon jó könyv, megéri elolvasni :)
8/9 anonim válasza:
Azért fontos, hogy ne egy 9 éves kislány olvassa, mert idősebbeknek való. Én 16-17 éveseknek ajánlanám.
9/9 Kinga Horváth válasza:
Most olvasom ezt a könyvet és ez valami fantasztikus.Sokszor meg kell álnom ,hogy végiggondoljam ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!