Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Jay...

Mi a véleményetek a Jay Asher- Tizenhárom okom volt című könyvről?

Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 15:10
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem elképesztő könyv! Számomra hatalmas könyvélmény volt! azonban nem ajánlom mindenkinek. Nagyon át lehet érezni Hannah vívódását, gondolatait, érzéseit... de nem szabad belőle ötletet meríteni. Zseniálisan van megírva, de maga a cselekmény...pár helyen hihetetlen és őrült dolog. ettől függetlenül nekem tetszik! :))
2012. szept. 29. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt ! Amúgy is szeretem a hasonló témájú könyveket úgyhogy ez is bejött természetesen, és igen nagyon szépen lett megírva! Úgyhogy ha éppen azon gondolkodsz, hogy elolvasd e, akkor csak ajánlani tudom.
2012. szept. 29. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
egyszerűen imádtam. mivel én egy ilyen meghatódódós tipusú ember vagyok meg is könnyeztem. elképesztően élveztem és átéreztem lánynak az életetét. remek író. mindnkinek ajánlom.
2012. szept. 29. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó könyv.
2012. szept. 30. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Na, nekem nem tetszett. Szerintem felesleges önsajnálat és szánalmasak az indokai. Ha mindenki öngyilkos lenne ilyen dolgok miatt, ráadásul másokat okolná érte..Hát.. Én is nagyon lelkis vagyok és érzékeny, át tudom érezni a problémákat, de ezeket én nem éreztem valódinak.
2012. okt. 3. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!