Végülis oké, jó történet, sok benne a szex, ha valaki szereti. Kicsit rózsaszín, kicsit szürreális, de unalmas délutánokon jó. Csak a magyar fordítás gyatra.
2012. szept. 14. 21:44
3/11 anonim válasza:
sz.r
2012. szept. 15. 09:09
4/11 anonim válasza:
Gyatra szöveg (mintha egy óvodás írta volna), rengeteg szóismétlés, gyenge, hiteltelen történet elrugaszkodott karakterekkel. Mese habbal, nem tudom, akinek tetszik, mit szeret benne. Szerintem nagyon alacsony színvonalú.
2012. okt. 1. 11:19
5/11 anonim válasza:
Szent szar.
2012. okt. 11. 08:06
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem olvasd el. Ezt a könyvet vagy utálod, vagy imádod, és csak akkor tudod meg, ha túl vagy rajta.
2012. okt. 15. 14:28
7/11 anonim válasza:
Én utáltam, a csaj az a tipikus szerény, álmodozó, a pasi egy s*ggfej, csak gazdag meg jóképű. A szexjelenetek is uncsik voltak, ennél 100-szor izgalmasabbakat lehet olvasni...
2012. dec. 17. 15:18
8/11 anonim válasza:
Ez a legjobb trilógia amit valaha olvastam!Nem tudtam lerakni miközben olvastam mert minden mondatban volt vmi izgalmas:)
2012. dec. 26. 10:21
9/11 anonim válasza:
nekem tetszett, de ha tudsz angolul, akkor inkább úgy olvasd el. nem azt mondom, hogy a legjobb, és nem tartozik a kedvenceim közé, de nem olyan sz@r mint amilyennek mondják
2012. dec. 26. 18:18
10/11 anonim válasza:
Nem olvastam végig, de bele-beleolvasgattam angolul. Gyenge, kritikán aluli. Nulla szókincs, harmatgyenge történetecske (kb. mint egy alacsonyabb szintű fanfiction, amit egy 12 éves írt), gyér, szegényes mondatszerkesztés, nyelvtanilag is élvezhetetlen szöveg, az irodalmi értékéről meg ne is beszéljünk, mert az kb. annyi van neki, mint akármelyik random szösszenetnek, amikkel kiskamasz lányok teleszemetelik a blogjukat unalmas perceikben.
Aki szeret a szexről olvasni, és nem túl igényes (mondhatni elég igénytelen), annak biztos tetszik. Nekem ha egy szóval kéne jellemeznem, a "proli" kifejezés jutna az eszembe róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!