Vélemények a Monte Cristo grófjáról?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta érintetlenül áll a polcomon mind a 3 kötet, mert félek belekezdeni...
Nehéz olvasmány? Lényegében miről szól? Érdemes elolvasni?
Szeretek mindenféle könyvet, csak ez olyan hosszúnak tűnik :D
2012. aug. 27. 22:14
1/3 anonim válasza:
Jó! A történet egész jó de mint minden könyvben vannak hibák! :D de nekem alapjába véve tetszik!
2/3 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jó, kb. 2 hét alatt kiolvastam mind a két kötetet (mert nekem az új kiadás van meg, és az két részben van :) ) Szerintem nem nehéz olvasmány, csak a szereplőkre kell odafigyelni, ki kicsoda, mert bele lehet keveredni. Azt, hogy miről szól, szerintem ne kérdezd meg, mert akkor már nem izgalmas :) Olvasd el!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
Azt hiszem belefogok akkor.
2012. aug. 28. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!