Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Stephen King könyvek?

Stephen King könyvek?

Figyelt kérdés
Még nem nagyon olvastam Stephen King könyvet, de most szeretnék, a kérdésem, hogy ő írt összefüggő sorozatokat is, vagy igazából akármilyen sorrendben lehet olvasni a könyveit?
2013. ápr. 14. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Éjszakai műszak novellás-kötetben található a két kedvenc King-novellám, a Mumus és A szürke anyag.

A Tom gordonos kicsit lassú volt, és zavart a "szörny" belekeverése, az a rész kilógott a könyv hangulatához képest.

2013. ápr. 15. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:

A Setét Torony sorozat, eddig 7 része jelent meg magyarul. Nekem 3 legnagyobb kedvencem tőle az Az, a Ragyogás, és A fekete ház, mindegyiket ajánlom.

Én inkább a könyveiből készült filmeket javaslom messzire elkerülni.. Kivéve a Jack Nicholson főszereplésével készült Ragyogást, az zseniális.

2013. ápr. 15. 16:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasom nincs egy (vagy több) mindenki által gyengének tartott könyve, szóval akkor szép lassan elolvasom az összeset, ha meg valami nem jön be akkor azt abbahagyom.
2013. ápr. 15. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:

én 10 éve rajongok Kingért, a Cujo a kedvencem. azt olvastam először.

igyekszem spórolni vele, mert egyszer elfogy és ritkán adnak ki új könyvet.

szerintem ha el akarsz valamit kerülni A mobilt kerüld el. 10-15-20 King könyv előtt semmiképp ne olvasd el szerintem mert akkor rosszul ítélnéd meg az írót. pedig csak szimplán gyengébben sikerült ez a regénye.

a legjobbak:

Cujo, A két Rose, Állattemető, Halálsoron, Lisey története, Az, A remény rabjai, Ragyogás, Tortúra, Duma key, Blaze, Rémálmok és lidércek (novelláskötet)

27/N

2013. máj. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!