Stephen King könyvek?
Éjszakai műszak novellás-kötetben található a két kedvenc King-novellám, a Mumus és A szürke anyag.
A Tom gordonos kicsit lassú volt, és zavart a "szörny" belekeverése, az a rész kilógott a könyv hangulatához képest.
A Setét Torony sorozat, eddig 7 része jelent meg magyarul. Nekem 3 legnagyobb kedvencem tőle az Az, a Ragyogás, és A fekete ház, mindegyiket ajánlom.
Én inkább a könyveiből készült filmeket javaslom messzire elkerülni.. Kivéve a Jack Nicholson főszereplésével készült Ragyogást, az zseniális.
én 10 éve rajongok Kingért, a Cujo a kedvencem. azt olvastam először.
igyekszem spórolni vele, mert egyszer elfogy és ritkán adnak ki új könyvet.
szerintem ha el akarsz valamit kerülni A mobilt kerüld el. 10-15-20 King könyv előtt semmiképp ne olvasd el szerintem mert akkor rosszul ítélnéd meg az írót. pedig csak szimplán gyengébben sikerült ez a regénye.
a legjobbak:
Cujo, A két Rose, Állattemető, Halálsoron, Lisey története, Az, A remény rabjai, Ragyogás, Tortúra, Duma key, Blaze, Rémálmok és lidércek (novelláskötet)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!