Stephen King könyvek?
Én Stephen King-nek 17 könyvét olvastam, és szerintem annyira nem véresek, gusztustalanok a könyvei. (Ha ilyet keresel, akkor inkább ajánlom Darren Shan démonkönyveit, na azok gusztustalanok.) Ami elég félelmetes SK-tól:
A mobil; Bilincsben; Állattemető; Halálos árnyék; Tortúra (szerintem ez az egyik legeslegjobb könyve).
Az Állattemető című könyvét mindenképp olvasd el.
A belőle készült film pedig kötelező darab (az 1.rész)! Kivételesen nem lett olyan rossz, mint a legtöbb King adaptáció.
Stephen King könyvei, valóban nem olyan durvák...
Ha ilyesmire vágysz, akkor inkább ajánlanám Dean R. Koontz könyveit.
Igen, Dean R. Koontz.
Sok könyvét olvastam Kingnek, de egy nem készített ki úgy, mint az Állattemető. Nem tudtam eldönteni, hogy most sírjak, féljek, vagy mit csináljak. Borzalmas volt, jó értelemben. A könyvre is az van ráírva, hogy maga King is csak másodszorra fejezte be, mert ő is szörnűynek találta. Na, most hogy ez marketingfogás-e vagy sem, döntsd el.
Ja, de. Eszembe jutott egy undorító könyve: Rémület a sivatagban.
De amiket ajánlok: Tortúra, A mágus /nem horror, mese, de jó/, Christine, Borzalmak városa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!