Stephen King könyvek érdekelnének, melyiket olvassam el?
Figyelt kérdés
Még nem olvastam egy könyvét sem. Láttam, hogy több helyen is az Állattemetőt, Cujot, a Tortúrát és a A ragyogást ajánlottátok/ajánlották. Melyik a jobb? Ti melyik könyvet olvastátok először? Melyik a kedvencetek? Még a Halálos árnyék leírása is tetszett, arról mi a véleményetek?2013. jan. 7. 22:32
1/12 anonim válasza:
A ragyogást olvasd el. Zseniális!
2/12 anonim válasza:
Nekem tetszett a Halálos árnyék, meg amit annyira nem emlegetnek, de nekem bejött, az a Duma Key.
3/12 anonim válasza:
Én nekem az örök kedvencem a Boszorkánylány.Még a Halálos árnyékot nem olvastam,de már tervben van :D
4/12 anonim válasza:
Elsőre én is a Boszorkánylányt (Carrie-t) ajánlanám. :) Viszonylag rövid, viszont jól visszaadja King stílusát :) És ha ez tetszik... akkor határ a könyveinek a száma :DD
5/12 anonim válasza:
Nekem az Állattemető nagyon tetszett és a Ragyogás is. Nem rajongok Kingért, de ez a két könyve annyira lebilincselő.
6/12 anonim válasza:
Meg a Tűzgyújtót is érdemes elolvasni, azt kifelejtettem.
7/12 anonim válasza:
Borzalmak városa (Salem's lot) örök kedvenc. Még Bram Stoker Díj-ra is jelölték érte King-et...
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 9. 20:44
9/12 anonim válasza:
én King rajongó vagyok. az én személyes kedvencem Cujo. az anyósomé pl Az, a férjemnek tetszett a tűzgyújtó és a rémkoppantók is
egyébként mivel még nem olvastál tőle, ezeket ajánlanám elsőre: Cujo, Carrie, Állattemető, Az , A remény rabjai, Halálsoron, Tortúra, Ragyogás
26/N
10/12 anonim válasza:
Borzalmak városa, Állattemető, Rémkoppantók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!