Ti elolvasnátok? (lent)
Figyelt kérdés
Írtam egy regényt,ami arról szól,hogy egy 18 éves lány elutazott valahova hajóval,de az út közepén vihar keletkezett,és hajótörést szenvedett.Egy szigeten ébredt,az utasok nagy része meghalt,a többiek pedig elmenekültek,csak páran maradtak. A lánynak túl kell élnie egyedül,és a második éjszakán elmegy felfedezni a szigetet,talál egy falut,és még sok kalandon megy keresztül... Ti elolvasnátok? Ha érdekel egy részlet,írjatok privátban! Az ihletet egyébként a Tomb Raider 2013 adta :)2013. ápr. 7. 16:11
1/8 anonim válasza:
A kérdésed olvasása közben először az ugrott be: ni csak, végre valaki Verne Gyula ihletésére ír. Már majdnem be is írtam, hogy igen, én elolvasnám. Ekkor azonban a végére értem, és elolvastam, hogy a Tomb Raider ihlette... nos, ez esetben inkább nem olvasnám el. Annak már az eredetijét sem tudtam végignézni, annyira fárasztott az a gagyi, színvonaltalan sületlenség.
2/8 A kérdező kommentje:
Jaj,nem :) Én csak annyi ihletet vettem a Tomb Raiderről,hogy egy elhagyatott szigetre kerül a lány egy hajótörés után,a többi teljesen más,van olyan rész is benne,amit én álmodtam egyszer.
2013. ápr. 9. 16:35
3/8 anonim válasza:
Én elolvsasnám, ha jól van megírva. Küldesz egy részletet belöle?
5/8 anonim válasza:
Most a Gonosz Nyugati Boszorkányról olvasok és piszkosul tetszik. Ha pár hete megkérdezi tőlem valaki, hogy elolvasnám-e az élettörténetét, körberöhögtem volna az illetőt, most meg alig várom, hogy újra a kezembe vegyem, szóval szerintem az ilyen tapogatózás helyett inkább írd meg a sztorit és majd döntök a komplett regényről. :)
6/8 Emberek válasza:
én szívesen elolvasnám, ha küldesz részletet, azt megköszönöm
7/8 anonim válasza:
Így nem nagyon tudom megálapítani, esetleg ha küldesz részletet.
Szóval nekem is küld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!