Elolvasnátok egy könyvet ezzel a fülszöveggel?
Figyelt kérdés
Lexie az utcán sétálva találkozott először Grake-kel. Az lecsúszott utcazenész, aki a jólelkű öccse távollétében annak albérletében lakik, minden vagyona egy gitár, egy vörös kandúr és egy fekete sporttáska, amiben senki sem tudja, mit rejteget, először pimaszul flörtölni kezd a kalapja alól a lánnyal, majd miután az felháborodottan távozik, a két fiatal útja három év múlva keresztezi egymást, mikor Grake elrabolja Lexie-t.2013. márc. 7. 20:36
1/14 anonim válasza:
Gyorsan tenném vissza a polcra, pont mint ma az egyik könyvet, aminek a fülszövege így kezdődött valahogy "XY, a cigány zenész, akit szülei..."
3/14 anonim válasza:
mikor Grake elrabolja Lexie-t . Ezt nagyon egyszerűen írtad le, sőt nem is hinném h. ennek a fülszövegbe szerepelnie kéne- vagy leaglább izgalmasabban megfogalmazva. Sajnos ez így nekem se jönne be elsőre...
4/14 AccountManagerkovács válasza:
Nem. Még ha a fogalmazási hibák nem lennének benne, akkor sem - de emlékeztet a Hick című filmre.
5/14 anonim válasza:
Nem olyan rossz ez. Én sem írnám bele azt, hogy Grake elrabolja Lexie-t; ilyen komoly adu ászt nem játszunk ki a hátsó borítón. Inkább valami ilyesmit írnék helyette: "három év múlva az útjuk ismét keresztezi egymást, egy meghökkentő fordulatnak köszönhetően..."
Én lehet, hogy elolvasnám. Ha épp valami könnyű szórakozásra vágynék, miért ne? Nekem tetszik, jópofa, engem érdekelne.
6/14 anonim válasza:
az ötlet jó... a szöveg vége nagyon nem. Írd át! szerintem.
7/14 anonim válasza:
a történet valahonnan elképesztően ismerős, de lehet, hogy elolvasnám. De igazuk van az előttem válaszolóknak, hogy a fülszövegben maradjunk titokzatosak, mert a vásárló általában a fülszöveg miatt vesz meg egy könyvet, de így, hogy mindent elmondasz, a kutyát sem fogja érdekelni, mert akkor semmi izgalom nincsen :(
8/14 anonim válasza:
Ez nem fülszöveg, ez egy rossz zanzája a történet elejének... Egyébként érdekesnek tartom, de nekem is nagyon-nagyon ismerős ez a sztori, valami rövidfilmet láthattam ilyesmit, vagy novellát olvastam, vagy egy dal klipje, nem tudom... de sok ismerős elem: nincstelen, macskás zenész egy titokzatos táskával, kalap, flört, nem tudja elfelejteni, sokszor összefutnak, és a végén valami tragédia történik (baleset, vagy öngyilkos lesz a srác, emrt nem kell a lánynak, vagy nem tudom már)... rengeteget olvasok, sok filmet, sorozatot nézek, rövidfilmeket is, és általában megmaradnak azok, amiket nem csak unaloműzés-képpen nézem meg. Ez valahogy nagyon ismerős. Szabad tudni, hogy honnan jött az ihlet?
9/14 anonim válasza:
A többieknek igazuk van, elárultál egy nagyon fontos dolgot, és e miatt kiszámítható lesz.
10/14 anonim válasza:
8-as vagyok, még a két fsz neve sem tetszik, pedig számomra elég fontosak a nevek, valahogy ezek nem jönnek be... de ez már egyéni problémám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!