Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények : Megvegyem? Véleményeket kérhetek róla? Bővebben lent.
Szóval, arra gondoltam, hogy megveszem ezt a könyvet, és a 2. részét. Néhol utánanéztem, és eléggé vegyesek a kritikák.
Ha valaki olvasta, akkor légyszi írja meg, hogy miért tetszett, vagy miért nem. Leírok pár olyan könyvet kommentben, ami szintén VP-s, és nagyon szeretem, hátha így valaki meg tudja mondani, hogy ajánlja -e .
Az első rész nagyon tetszett, roppantul érdekes volt, főleg mivel végre egy fiú ír magáról E/1-ben és nem lány. Különleges, sodró lendületű könyv.
A második rész viszont kicsit csalódás volt. Úgy éreztem, hogy a szerzők eléggé erőltették, hogy legyen második rész, és elkövettek néhány hajmeresztően banális megoldást a történetszerkesztésben, ami egy kissé gagyira sikeredett, legalábbis szerintem. Ezek a jelenetek valahogy nem méltók egy olyan kezdethez, mint amilyen az első rész volt. (Pl. a hősök menekülnek, egyszer csak puff hirtelen ott terem valaki ismerős, és mit ad isten egész véletlenül pont ő tud segíteni rajtuk "nesztek, itt egy térkép" és puff, már el is tűnik. Túl hirtelen és logikátlan megoldás! Ez olyan snassz! Bosszantó!) Ettől függetlenül szerethető és izgalmas történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!