Van két könyv ötletem. Szerintetek melyik a jobb? Őszinte véleményeket kérek.
Van egy tini nyomozó csoport, amelyik a gyilkosságok ellen nyomoz és ebbe a csapatba hívják a főszereplő lányt OLiviát. Ő neki az apja a katonaság ezredese és lánya is a katonaságon nevelkedett addig míg meg nem hívják a csoportba. Az első gyilkosságban az áldozat Olivia egyik legjobb barátnője, aki egy éve hagyta el a katonaságot, de Olivia azóta is tartja a vele a kapcsolatot. A gyilkosságról kiderül, hogy abban a klubban ölték meg, amibe a lány Oliviával sokszor járt azután, hogy eljött a katonaságról (mármint az áldozat, mert attól még hogy eljött tartotta a kapcsolatot Oliviával és ő is kapott esténként kimenőt)...
vagy
Van egy lány ikerpár ( Lili és Eszter ) akik mindent együtt csinálnak, de nyolcadik után különböző iskolába veszik fel őket, azonban a kollégiumuk ugyanaz. Lilinek az első napon megtetszik a sulijában egy fiú. Egy idő után megunják a saját iskolájukat és ezért helyet cserélnek pár napra azonban Eszternek Lili sulijában ugyanaz a fiú tetszik meg neki mint testvérének...
Az első háát nekem ezek a tini nyomozós történetek nem jönnek be, egy 16-17 éves fiatal nekem nem hiteles nyomozónak nem tudhat annyi mint egy képzett nyomozó...
A második egy tipikus iker-helycserés történet, semmi eredetiség...
Ha választanom kéne az elsőt választanám.
Hát... necces...
Nyomozó tinicsoport? Több nyomozó tini egy rakáson? Ez így tényleg fura, szóval jó indok kell rá, hogy miért is jött létre a csoport, de a "barátnő meghal" cselekmény nem hangzik rosszul.
Ikrekből már film, könyv halomnyi van és a cserélősdi meg pláne nem nagy szám. Talán ha más lenne a sztori, de így labdába sem rúg.
Ha tényleg választani kell, akkor már csakis az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!