Kitaláltam egy könyvet. Mi a véleményetek róla?
Van egy lány,zűrzavarokkal,uj suli,uj ház......és meg tetszik neki egy fiú.Sok barátai lesznek később........otthon is bajok vannak.A fiúval.....csak pár szót váltanak egy hetente......(de egyszer osszejonnek)
tele lesz vicces jelenetekkel,,szomorúkkal,cukikkal,vidámmal,boldoggal,izgalommal....minden ami egy jó konyvhoz kell.:)
Igaza van pár előttem szólónak, hogy saját ötlet alapján írj egy történetet. De ha másnak nem, hát gyakorlásnak jó ez. Aztán ha már belejöttél a történetírásba, akkor egy olyan témájút írj, ami a legjobban érdekel.
Én is így csinálom és most már a harmadik történetet írom, olyanról ami a legközelebb áll hozzám.
Sok szerencsét! :D
Komolyan nem értem ezt. A sok önjelölt írópalánta "kitalál egy könyvet", és ahelyett, hogy szépen leülne, megírná, majd amikor végez vele, még átnézné, átjavítaná, és akkor próbálná meg népszerűsíteni, inkább kinyomja a Gyakorira, hogy mit talált ki.
Ezt azért pont a Te kérdésed alá írom Kérdező, mert soha nem fogsz végezni a regénnyel. Három hónappal később már el is felejtetted.
Aha. Hát jól kitoltál vele. Ezt meg még mindig nem a barátnőd találta ki, hanem egy ősrégi recept.
Annyira szerencsétlen, ahogy így álcázod a dolgot, csak mert leszóltak.
Hogy ez mily' igaz :D xD
Komolyan én se értem, hogy minek írnak sokan sok kamu dolgot.. de már m1..
Egyébként.. ez miféle szívatás lenne.. jó jó ez nem is az, hanem valami "védekezés" vagy mi is XD
unom a sok ilyent mint te 'kedves' kérdező, nemrég kíváncsiságból megnéztem a regények témát, és lám szinte minden 2. kérdés ilyen volt mint a tied..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!