Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kitaláltam egy könyvet. Mi a...

Tóth Dorcsi kérdése:

Kitaláltam egy könyvet. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Van egy lány,zűrzavarokkal,uj suli,uj ház......és meg tetszik neki egy fiú.Sok barátai lesznek később........otthon is bajok vannak.A fiúval.....csak pár szót váltanak egy hetente......(de egyszer osszejonnek)

tele lesz vicces jelenetekkel,,szomorúkkal,cukikkal,vidámmal,boldoggal,izgalommal....minden ami egy jó konyvhoz kell.:)

2013. márc. 30. 17:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Gyenge, fantáziátlan, dögunalmas.
2013. márc. 31. 14:38
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan, mint a Szent Johanna Gimi!! Nem tudom olvastad-e de az is hasonló témájú!! Vihetnél bele több fantáziát!!
2013. márc. 31. 17:25
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

(#12

Akkor is megértjük a közlendődet, ha minden mondatod végére csak egy írásjelet teszel. Mondjuk egy pontot.)

2013. márc. 31. 17:38
 14/30 anonim ***** válasza:

"minden ami egy jó konyvhoz kell"

Bocsi, de egy jó könyvhöz egyedi ötlet kell elsősorban. Egy lány, aki új helyre költözik, új suliba és beleszeret egy fiúba, nem nevezhető annak.

Tele lesz izgalommal? Az lesz az izgalmas, hogy összejönnek vagy esetleg összejönnek? Vagy összejönnek?

Annyi ilyen könyv van, szépen kérlek, ne írj még egyet!

2013. márc. 31. 17:52
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hány megy milyen írásjelt teszek a mondandóm végére???!!! Annyira idegesít?????????? Ohh akkor igazán sajnálom!!!!!!!
2013. márc. 31. 19:21
 16/30 anonim ***** válasza:
UUpsz bocsi kihagytam egy PONTOT.....
2013. márc. 31. 19:22
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem idegesít, egy szóval sem mondtam ilyesmit, csak magadat járatod le azzal, hogy halmozod az írásjeleket...
2013. márc. 31. 19:44
 18/30 anonim ***** válasza:
Igazad van! Annyira lejáratom magam azzal, hogy nem egy hanem 2 írásjelet teszek egy mondta végére! Kösz, hogy figyelmeztettél, most már nem fogom többet leégetni!!!!!!!
2013. márc. 31. 20:43
 19/30 anonim ***** válasza:
Bocs rosszul írtam! Most már nem fogom magam leégetni!!! Ezt akartam írni!
2013. márc. 31. 20:45
 20/30 Mirk ***** válasza:

"...Halmozás is lehetséges, két elfogadott formája a hármaspont (...) illetve a kérdő-felkiáltójel (?!)..."

Részlet a karcolat(pont)hu oldalról. Mondatvégi írásjelek a téma. Halmozásnak a fent említett két formája lehetséges, tehát ez "!!!!!" és ez "????" nem.

2013. márc. 31. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!