Tóth Dorcsi kérdése:
Kitaláltam egy könyvet. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Van egy lány,zűrzavarokkal,uj suli,uj ház......és meg tetszik neki egy fiú.Sok barátai lesznek később........otthon is bajok vannak.A fiúval.....csak pár szót váltanak egy hetente......(de egyszer osszejonnek)
tele lesz vicces jelenetekkel,,szomorúkkal,cukikkal,vidámmal,boldoggal,izgalommal....minden ami egy jó konyvhoz kell.:)
2013. márc. 30. 17:26
1/30 anonim válasza:
Bocsi, de ez eddig elég tucatsztori.
2/30 anonim válasza:
Hát... kissé sablon sztori. De ha van kedved az íráshoz, akkor hajrá, kezdetnek jó. :)
3/30 anonim válasza:
Véleményt akarsz? Talán előbb írd meg a könyvet....és fogadj meg egy tanácsot: ne tekintsd ellenségnek a nyelvtankönyved!
4/30 anonim válasza:
hát, így nem derült ki sok ebbl... nem tudnád valahogy kissé bővebben kifejteni az ötletedet?
5/30 A kérdező kommentje:
azért irtam ékezet nélkül mert telón voltam!!!!!!
Köszönöm a tanácsokat,már elkezdtem a könyvet és eddig nagyon jó szerintem! :) a főszereplőt (a lányt) Dzseninek hívják,és akibe bele fog szeretni azt Ádámnak hivják:)) Megfogadom a tanácsokat:)És köszönöm!!!! *-*
2013. márc. 30. 20:39
6/30 A kérdező kommentje:
amugymeg csak leirtam hogy lassan lassan mik lesznek benne.Nem ez fog egyszerre torténni!
2013. márc. 30. 20:47
7/30 anonim válasza:
Őőő, hát ez elég bizarr.:S Remélem nem vagy több 10-nél. Ha mégis akkor inkább... tanulással töltsd az időd.
9/30 anonim válasza:
Véetlenül nem olvastad az SZJG-t? :'DDD
10/30 anonim válasza:
Nem tudom, eléggé hajaz az SzJG-re, Hűvösvölgyi sulira.. de mondjuk kezdetnek én is ilyet kezdtem írni. Aztán átváltottam keményebb üzemmódba. :DD Azért az mégiscsak nagy dolog, ha 13 évesen megírtam egy 300 oldalas könyvet, amit hétköznapiból indítottam, és fantasy lett belőle. És nem, nem másoltam semmit, teljes mértében az én agyam szüleménye. :D Ezért talán kicsit furcsa is, de csak első, szóval.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!