Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Könyvet, novellát szeretnék...

Könyvet, novellát szeretnék írni, és kitaláltam egy új, eddig szerintem, páratlan ötletet. Van aki szeretne? Tovább lent!

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó hogy a novellának 2 elbeszélője van. Már kipróbáltam és nagyon jól münködik az egész dolog. Tudom nem kérdés, de aki kreatív, és szeretne írni az írjon kommentet, lehetőleg e-maillel. Ja, még valami nem fontos ha nem tudsz írni novellát. Mindenki tudd, és ezt be fogom neked bizonyítani. Persze ha akarod.

Lehetőleg lány legyen, de mivel nem párt keresek, bár ki tudja, lehet fiú is.

Még valami, 12-16 éves kor max. Ennyi na meg legyen fantáziád.

2010. júl. 7. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy ikrekről szóló regényben már feltalálták.
2010. júl. 7. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Megvan. Jacqueline Wilson: Kettős Játszma.
2010. júl. 7. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiába, nincs új a nap alatt :)
2010. júl. 7. 15:00
 4/10 Dymo ***** válasza:
100%
elég sok könyvben van ilyen
2010. júl. 7. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szilvási Lajos Egymás szemében c. könyve az egyik kedvencem a két elbeszélős típusból :)
2010. júl. 7. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:14-nek

Imádom én is a Szilvási Lajos könyvét.Tamara és Attila történetét..Én 20 éve olvastam,és biztos voltam benne,hogy szinte senki nem ismeri ma már..örülök,hogy más is oda van ezért a könyvért nem csak én...

Egyébként 15 évesen pontosan a Szilvási könyv miatt csináltunk a barátnőmmel mi is ilyen "novellát"..

A magunk és környezetünk szórakozására tökéletesen jó volt...De többre nem mentünk vele...

2010. júl. 7. 15:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

15.28-as vagyok,.

Még valamit,Kedves kérdező!

Az ötleted nem új,páratlan mert már több éve alkalmazzák,és ahogy olvasod több ilyen könyv is van a piacon...de játéknak,szórakozásnak,szókincsfejlesztésnek,helyesírás gyakorlásnak tökéletesen jó..Sok sikert

2010. júl. 7. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 15:28-as!

Én is azt hittem, hogy már senki nem emlékszik rá, nagyon jó volt olvasni a válaszodat! Én is kamaszkoromban olvastam, és elmondhatatlanul mély hatással volt rám. Emlékszem, volt hogy az utcán csatangoltam, és hasonlítgattam a helyeket a könyvhöz, hogy talán itt játszódhatott a történet... :)

Nagyon kevés könyv van, ami olyan velőig hatolóan beivódik az emberbe, hogy a későbbi életében is sokszor azokat az intenzív érzéseket keresi, amit annak a bizonyos könyvnek az olvasása során élt át.

2010. júl. 7. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 20:24-nek

Én is azt a helyet kerestem,hátha megtalálom...:)Én azért éreztem olyan közel magamhoz a könyvet mert paneldzsungelban nőttem fel akárcsak a könyv szereplői..Ennek hatására kezdtem 15 évesen én is naplót vezetni..Egyébként a barátnőmmel annyit csavarogtunk,hogy végül is úgy gondoltuk,hogy a havannai lakótelep lehetett leírva...Még ma is kincsként őrzőm a könyvet..

2010. júl. 7. 22:24
 10/10 kavipeti85 válasza:
100%

Stephen King: Christine

Az egyik fejezet első szám első személyben mesélt (Én),

a másik pedig első szám harmadikban (Ő) Aztán kezdődött minden előlről. Jó volt így olvasni :D

2011. ápr. 13. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!