Ti hogy képzelitek el az SZJG szereplőit? Ki a kedvencetek?
pl. Zsolti: én barna hajúnak izmosnak(ahogyan a könyvben írva van)barna bőrűnek
Cortez: én addig ameddig nem néztem meg a képeit és nem olvastam azt a részt amikor reni beszél róla világos barna hajúnak barna szeműnek képzeltem. hát nem ilyen de ígyis úgyis helyes.
Kinga: ugyanúgy mint corteznél ameddig nem olvastam nem láttam így képzeltem el: magas szőke hosszú egyenes haj.
hát igazából Zsolti néz ki úgy ahogy gondoltam. Cortez és Kinga teljesen máshogy néz ki.
Majd nézzétek meg!!!
:) :) :)
Én edinát képzelem hosszú barna hajjal mindig, egyszerűen nem megy szőkén:D
Meg mikor leirja a ruhákat se mindig úgy, sőt álltalában csoőnadrággal es mai divatos ruhákban képzelem el Renit:)
Ja meg a szoknyák... na azz csakk miniben tudom elképzelni, térdig erőben már nem annyra:)
Cortez: Fekete szemébe lógó haj, világos kék szem, nap barnított bőr. Fehér póló, farmernadrág, torna cipő.
Reni: Vállig érő világos egyenes barna haj szőke melír csíkokkal.Barna szem. Általában csőnadrágosan képzelem el( nem tudom és nem is akarom máshogy) és belebújós pulcsi.
Virág: Hosszú fekete göndör haj, nagy kék szemek, nagy szempillák, színes buggyos gatya, citromsárga felső. Világos színű csat.
Ricsi: Raszta haj, barna szem, deszkás cipő, adidas cuccok.
Zsolti: Izmos, barna tüsi hajú, barna szemű, szürke feszülős pólós farmergatyás edző cipős fiúnak képzelem el.
Kinga: Vállig érő világod dús barna haj. Barna szem, és csinos mégis visszafogott cuccokba jár. Barna szövet nadrág( feszülős) balerina cipő, krém színű felső.
Dave: Szőke-barna hajú, barna szeműnek, zakóba és farmer gatyába, és természetesen Apple cuccokkal.
Macu: Fekete tüsi hajú, pólós, farmergatyás fiúnak.
Kb így:)
Reni: ömm..egy visszahúzódós csaj,szóval olyan szürke,szőkés barna haj,világos barna szem. vékony és közepesen magas
Cortez: magas,kék szem és szinte fekete haj. Szálkás testalkat. Öltözködése: menő,fekete árnyalatok vagy kék. nem hiszem,hogy pávaként öltözködne..
Ricsi: raszta haj,barna szem :) magas! szálkás testalkat,adidas ruhák
Zsolti: kicsit kisebb mint Cortez és Ricsi. Szőkés barna haj ,barna szem. kigyúrt test. Öltözködés: hát..szerintem jó stílusa van. Általában I Máday. :3 pulcsit hord vagy Chuck Norris
Dawe: Olyan vézna test,de csak úgy hogy jól álljon neki. magas,barnás haj és zöld szem. Öltözködés: zakó+farmer :3
Kinga: Barna dús haj,barna szem,csinos testalkat. Öltözködés: visszafogott,de csinos
Virág: Barna göndör (hosszú) haj,barna hatalmas szem,és vékony lány. Öltözködés: Hippis :)
Viki: Szőke szögegyenes haj,kék szem. csinos testalkat. Öltözködés: punk Arvil Lavigne
Arnold: Szőkés barna haj,zöld szem. Vézna test. Öltözködés: unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!