Melyik könyv a kedvencetek?
J.D. Salinger - Zabhegyező
Harper Lee - Ne Bántsátok a Feketerigót
F.S. Fitzgerald - A Nagy Gatsby
A holdat az égről
Szent Johanna Gimi
Harry Potter
10 kicsi néger
Elfújta a szél
Harry Potter sorozat
Virágot Algeronnnak
A szabadulás
A Millenium-trilógia
Wesley, kedvesem
A máisk Boleyn-lány
Az éhezők viadala
A második két rész már nem olyan jó, de az elsőt egy nap alatt elolvastam. Nagyon jó! :)
Utolsó: én nem olvastam bár a másik 2 könyvet, de az elsőt nem tudtam letenni :D
Agatha Christie - Tíz kicsi néger (vagy indián, mindkét változatról hallottam már)
Szabó Magda - Abigél
Harry Potter sorozat
George R. R. Martin - Trónok harca (bár még csak az első kötetet olvasom, de nagyon tetszik)
Louisa May Alcott - Kisasszonyok sorozat
Szergej Lukjanyenko - Éjszakai Őrség (a többi kötet is jó, de az első a legjobb)
Arthur Golden - Egy gésa emlékiratai
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Agatha Christie művek
Szent Johanna Gimi (teljes sororzatot)
Harry Potter sorozat
Éhezők Viadala (1-3)
Meg Cabot könyvek, pl. A Neveletlen Hercegnő Naplója (ha lány vagy)
Sötét Vihar (Darena Salyaz)
Időtlen szerelem trilógia (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld) az írónő Kerstin Gier
Vörös pöttyös könyvek minden mennyiségben
:)
Andy McDermott - Hajsza Atlantiszért
Jonas Jonasson - A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt.
Ann Aguierre: Menedék
Simone Elkeles: Perfect Chemistry - Tökéletes kémia
Mark Lawrence: Tövisek hercege
Mind a három trilógia, a Tövisek hercegének most lesz a második kötete magyarul, a Menedéknek előkészületben van a következő, a Tökéletes kémiának nem olvastam a többijét, nem is ismerem, de nem a közvetlen folytatása (gyakorlatilag semmi köze az elsőhöz)
Nem olvasok könyveket, ezeket most olvastam ki, A Menedéket és a Tökéletes kémiát mindegyiket 3 nap alatt, a Tövisek hercegét kicsit hosszabb két hét alatt, a felénél kellett egy szünet a suli miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!