Szjg! Nektek melyik fiú a kedvencetek, Cortezt leszámítva és miért?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem :) Cortezen kívül nekem Dave a kedvencem :) De persze mindenkit szeretek.2013. jan. 9. 21:30
1/16 anonim válasza:
Nekem talán Zsolti a kedvencem, mindig jókat lehet röhögni a poénjain ( :D )
2/16 anonim válasza:
úúú én Zsolti és Ricsi között nem tudtok és nem is akarok választani. mind a kettõt imádom<3
3/16 anonim válasza:
Ahh nekem is Zsolti! annyira nagy poénjai vvannak hogy én vakon ugranék a karjaiba. és megjegyzem szépcsendesen h. szntem kingával tök jó párt alkottak :((( az ellentétek vonzzák egymást ;)))
5/16 anonim válasza:
Á rokonlelkek vagyunk: nekem is dave, bár Ricsit is szeretem. De amúgy mindenkit. Am szerinem Gábor lepett meg mindenkit ezzel a "kommunikációs" szakkal :))
6/16 anonim válasza:
Ricsi azét ahogy virágot védi
Meg dave
7/16 hopeyou válasza:
Ricsi...és Zsolti...és Dave...és Macu.....Ja és persze Cortez!! :))
8/16 anonim válasza:
Zsolti!!!Utánna Dave!Zsolti azért mert vicces,Dave pedig,nemtom,csak úgy.
9/16 anonim válasza:
Háááát.én az összes fiút nagyon imáádoom.,de ha választani kéne(nagyon),akkor:
-(Ugye Cortez,de őt leszámítva....)
-Zsolti.(Nagyon imádooom,jó fej,vicces, izmos(:DDDxdd))
-és Ricsi(ő olyan ,,kemény" stílusú és nagyon úgymond laza..ha valakit tényleg szeret akkor kiáll érte(Virágnáál*-*)és lefejeli etc...:DDD Vagáány.:))
10/16 jamesandjames válasza:
Zsolti, Ricsi és Dave:DD
Sosem tudok választani,imádom őket<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!