Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta, az szjg 8 részlet...

Aki olvasta, az szjg 8 részletét mit gondol? Az én véleményem lent.

Figyelt kérdés
Szóval,Ricsi írja, hogy 'Áj missz jú', Cortez meg azt írta Good bye... A részletből nem sokra jövünk rá... Na, szóval Mivel R. írja 'Emó csomagolj!' én arra a következtetésre jutottam nem feltétlen megy el, mivel Virág minek csomagoljon félévkor?... El fog menni, C. de lehet, csak a végén... Mi értelme, hogy itt áll érettségi előtt, és kiráncigálják? Na, mindegy szerintem el fog menni, valamikor... Arnold?! Szerintem Renit, akarja befolyásolni a suli kapcsán, úgy, mint minden másban...

2013. márc. 3. 17:48
 1/3 jamesandjames ***** válasza:
Hát szerintem Cortez el fog menni, de biztos csak a végén, nem hinném, hogy a félév elején. Ricsi azért írta, hogy Emó csomagolj, mert ugye Virág valahova vidékre, vagy hova fog menni egyetemre, s szerintem azért kell csomagoljon. És Arnoldnak biztos azért lesz köze az egészhez, mert megpróbálja rábeszélni Renit a Párizsi ösztöndíjra. Hmm...hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem sok meglepetést tartogat még a könyv, nem hinném, hogy csalódunk Laurában:)
2013. márc. 3. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Uram atyám... én csak fogom a fejem... Remélem nem vagyok egyedül vele...
2013. márc. 3. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg C. tuti nem fog kimenni és azért írja Ricsi, hogy Cortez i miss you mert kimegy Virággal Szombathelyre vagy valami ilyesmi
2013. márc. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!