Szerintetek meddig tart ez a vámpír imádat? Vélemény?
Figyelt kérdés
Mostanság nincs könyv ami nem vámpírokról szólna és egymás utánzatai!2009. szept. 9. 20:06
11/14 anonim válasza:
(előző előtti vagyok) Nekem semmi bajom nincs a többi vámpíros könyveel de én a twilight saga-n kívül egyet olvastam azt is kicsit régebben, de az nem jött be mert nem az én koromhoz való történet, izgalmas részekkel volt leírva... A twilight-ot se olvastam volna el ha ikertesóm nem nyomja a kezembe h olvassam el mert neki nagyon tetszik hátha nekem is, és igaza lett az első kb.:10 oldal után már olyan volt mintha én lennék Bella :)
Te félre értettél engem na de mind1 is! Lényege az amit eddig leírtam!:)
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem lehet még latolgatni sem.. Annyira felkapott lett! De szerintem majd ez is hamar lefolyik a Dunán! Most befejezik a sorozatokat.. És Kitalálnak új vagy éppen már elfeledett Fantassy lényeket és azok lesznek felkapott könyvek.. Nem tudják sokáig húzni ezt a Romantikus tini vámpír maszlagot! Én max 2 évet adok, hogy minden egyes sorozatnak vége legyen.
13/14 anonim válasza:
Azért van ez az őrület, mert kiadtak egy vámpíros könyvet ami nagyon felkapott lett(Twilight Saga), ezért olvassák a többi vámpíros könyveket, így nagyon híres ez a téma, és így az írók is jóljárnak!
14/14 anonim válasza:
Amíg az összeset ki nem nyírjuk Dean-nel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!