Szerintetek meddig tart ez a vámpír imádat? Vélemény?
amíg más divatvalami nem jön...
sajnos, ezt elkell fogadni
Ezeket az egy kaptafára készült divatkönyveket én sem bírom már nézni sem...
De nálam a vámpír-imádat azóta tart, mióta az eszemet tudom, és azt hiszem sosem fog elmúlni, de nem a középszerű könyvek adják az alapot hozzá szerencsére, hanem Anne Rice, a Vampire:The Masquerade szerepjáték (aki nem ismerné és érdekli, mi is ez: [link] ) jha és az örök: Bram Stoker: Drakula
22/L
Én imádom mind a könyvet mind a filmet.
Szerintem addig fog tartani ez a "mánia" amíg ki nem adják az összes részt filmbe.
De ez csak az én véleményem.
Eléggé félreértettétek mert nem csak Twilight-ról beszélek, hanem általánosságban a mostani új könyvekről.
Bár aki csak a Twilightet olvassa....
ezt cáfolom hogy mindegyik egy kaptafára készült!!! mindegyik könyv másról szól, más az írója, más körülmények közt lett megfogalmazva...
szóval ha már ezt gondolod akkor mindegyik mese is ugyanaz??? mindegyikben van egy jó és gonosz, és a végén a jó győz... hmm??? tudom h igazam van... vámpír könyvek mindig is voltak, csak nem mindig reklámozták, a csokit valaki "feltalálta", ő tovább mondta a szomszédnak h milyen finom, a szomszéd is ment a másik szomszédhoz... tudnék még jó pár hasonlatot írni, de szerintem 2 elég volt, hogy meggyőzzelek, hogy nem csak vámpíros könyvek vannak a könyvesboltokban és abban egyetértek, hogy mivel sokan olvassák ezért más is elakarja olvasni, szóval ez már ugymond kicsit divatba jött, de nem kell törődnöd ezzel, és egy vámpírosat olvastam a true bloodot és én fanatikus lettem mert egyszerűen nagyon jó könyv (persze a sorozat is) és semmi köze a Twilighthoz!!!
további szép estét
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!