Mit olvassak 10 évesen?
Szeretem fantasy és kaland könyvek. emellet nagyon gyorsan olvasok.
pl:a harry potter 7-et 9évesen egy hét alatt olvasam el
Ceeli Rees könyvei pl.: Bűbájos Mary - ezt én is ennyi idősen olvastam el legelőszőr, de ez olyan könyv, amit nem nagyon lehet kinőni :)
A Kalózok is nagyon jó tőle.
És bár talán az egy kicsit komolyabb, meg én is két év után értettem meg minden részletet, mikor már jobban átéreztem egyes jelenetet, de a Sovay - Az útonálló úrilány is nagyon jó.
Kai Meyer - A hullámok gyermekei sorozat 1.Kalózhercegnő 2.Kagylómágusok 3. Vízi takácsok
ugyanettől az írótól van még A lagúnakirálynő, ez is egy trilógia első része, de nem úgy látom, mintha ki akarnák adni a folytatásait ...
Tamora Pierce - A nőstényoroszlán éneke sorozat 1.Az álruhás lovag 2. Az istennő kezében 3.A magányos harcos 4. A csodatévő drágakő
J.R.R. Tolkien - A gyűrűk ura
- A hobbit
Gerald Durrell könyvei pl. Családom és egyéb állatfajták
Egy ropi naplója
Szeleburdi világvége
Egy képzeletbeli barát naplója
szerintem tetszeni fognak;)
Igen, Vernét. Pl. a Kétévi vakációt, nekem az volt a kedvencem tőle ennyi idősen.
Vagy Rejtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!