Hogy tetszik az írásom?
Mivel a sztori véleményem szerint korhatáros, ezért csak az első bekezdést rakom ki ide, akit érdekel a folytatás, kommentben jelezze.
(Előző két kérdésemet törölték.)
Charles Griffin közvetlenül azelőtt ébredt fel, hogy a szoba nagy részét elfoglaló ágy melletti éjjeliszekrényen álló digitális óra kijelzője 7:00-ra váltott volna. Miközben a plafonra ragasztott fényképet nézegette, magában harmincig számolt, majd felült. Erőtlen mozdulatokkal kitörölte az álmot a szeméből, végigtapogatta a rövid borostától szúrós állát, és végigsimította erős szálú fekete haját. Ledobta magáról a takarót, felfedve ezzel meztelen felsőtestét. Lábaival kitapogatta az előző este hanyagul lerúgott papucsait, és az ajtóhoz botorkált. Amikor elhaladt a falra szerelt hatalmas tükör előtt, egy gyors mosolyt eresztett meg. Egy tökéletesen fehér fogsorú férfi nézett vissza rá.
Kissé monoton, legelső bekezdésnek túlságosan is az az én ízlésemnek. Meg túl sok a külsőség egy rakáson: ez a sztori első bekezdése, és én máris belefutottam egy fekete hajú, borostás, pucér fasziba, akinek szép fehér fogpasztamosolya van, amit előszeretettel villogtat magára a tükörben a felkelés után egy perccel. :D
... Szóval a személyleírásos kezdés számomra kissé amatőr és unalmas, de hát van, akinek ez jön be. Egész jól fogalmazol viszont. Nem rossz, lehet ez még egészen jó is.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, főleg, hogy részletekre tértél ki. Valóban, túl sok külsőséget vonultattam fel, de ez szándékos, a szereplő személyiségének elidegeníthetetlen része. Egyébként pedig nem teljesen meztelen.
Érdekelne egyébként a folytatás?
Jó, de egyvalami picit zavar benne. Az, hogy túl sok a jelző. Mivel ez egy bevezetés, ahol meg kell ismertetni az olvasóval a főszereplőt külsőre is, így nem zavar, és nem is rovom fel hibaként. Viszont azt tanácsolom, hogy a történet további részeiben használj kevesebb leírást, jelzőt. Az elején mindez helyénvaló, hiszen meg kell tudnunk, hogy Charles Griffin hogy néz ki, ennek a későbbiekben bizonyára jelentősége lesz. A sok leírás azonban a történet sodrásának a rovására mehet, erre a későbbiekben figyelj oda.
Engem érdekel a folytatás, magánban várom. :)
4. vagyok - ennyi alapján sajnos nem, privátban pláne nem. Ha nyíltan közzéteszed valahol, talán.
De egyébként neked is azt tudom mondani, mint amit itt mindenkinek mondanék: fölösleges és szomorú, ha egy történet ide kerül ki, ahelyett, hogy helyet kapna egy erre specializálódott oldalon, ahol megtalálhatná a hozzáértőbb és érdeklődő közönségét.
Ott az Imagine, a Merengő, a Töviskapu - erre ide teszed fel, egyetlen bekezdésnyi esélyt adva a sztorinak, és olyanoktól vársz véleményt, akik 90%-ban a nevüket nem tudják leírni helyesen. Miért, őszintén?
Adj neki egy esélyt. Tedd fel olyan helyre, ahol érdekes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!