Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy tetszik az írásom?

Hogy tetszik az írásom?

Figyelt kérdés

Mivel a sztori véleményem szerint korhatáros, ezért csak az első bekezdést rakom ki ide, akit érdekel a folytatás, kommentben jelezze.

(Előző két kérdésemet törölték.)

Charles Griffin közvetlenül azelőtt ébredt fel, hogy a szoba nagy részét elfoglaló ágy melletti éjjeliszekrényen álló digitális óra kijelzője 7:00-ra váltott volna. Miközben a plafonra ragasztott fényképet nézegette, magában harmincig számolt, majd felült. Erőtlen mozdulatokkal kitörölte az álmot a szeméből, végigtapogatta a rövid borostától szúrós állát, és végigsimította erős szálú fekete haját. Ledobta magáról a takarót, felfedve ezzel meztelen felsőtestét. Lábaival kitapogatta az előző este hanyagul lerúgott papucsait, és az ajtóhoz botorkált. Amikor elhaladt a falra szerelt hatalmas tükör előtt, egy gyors mosolyt eresztett meg. Egy tökéletesen fehér fogsorú férfi nézett vissza rá.

2013. febr. 15. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik! Folytatás? :)
2013. febr. 15. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Elolvasnám, bár már fennakadtam egy-két dolgon :)
2013. febr. 15. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
érdekes . nem tökéletes , de érdekelne a folytatás.
2013. febr. 15. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Kissé monoton, legelső bekezdésnek túlságosan is az az én ízlésemnek. Meg túl sok a külsőség egy rakáson: ez a sztori első bekezdése, és én máris belefutottam egy fekete hajú, borostás, pucér fasziba, akinek szép fehér fogpasztamosolya van, amit előszeretettel villogtat magára a tükörben a felkelés után egy perccel. :D

... Szóval a személyleírásos kezdés számomra kissé amatőr és unalmas, de hát van, akinek ez jön be. Egész jól fogalmazol viszont. Nem rossz, lehet ez még egészen jó is.

2013. febr. 15. 12:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, főleg, hogy részletekre tértél ki. Valóban, túl sok külsőséget vonultattam fel, de ez szándékos, a szereplő személyiségének elidegeníthetetlen része. Egyébként pedig nem teljesen meztelen.

Érdekelne egyébként a folytatás?

2013. febr. 15. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó, de egyvalami picit zavar benne. Az, hogy túl sok a jelző. Mivel ez egy bevezetés, ahol meg kell ismertetni az olvasóval a főszereplőt külsőre is, így nem zavar, és nem is rovom fel hibaként. Viszont azt tanácsolom, hogy a történet további részeiben használj kevesebb leírást, jelzőt. Az elején mindez helyénvaló, hiszen meg kell tudnunk, hogy Charles Griffin hogy néz ki, ennek a későbbiekben bizonyára jelentősége lesz. A sok leírás azonban a történet sodrásának a rovására mehet, erre a későbbiekben figyelj oda.

Engem érdekel a folytatás, magánban várom. :)

2013. febr. 15. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:

4. vagyok - ennyi alapján sajnos nem, privátban pláne nem. Ha nyíltan közzéteszed valahol, talán.

De egyébként neked is azt tudom mondani, mint amit itt mindenkinek mondanék: fölösleges és szomorú, ha egy történet ide kerül ki, ahelyett, hogy helyet kapna egy erre specializálódott oldalon, ahol megtalálhatná a hozzáértőbb és érdeklődő közönségét.

Ott az Imagine, a Merengő, a Töviskapu - erre ide teszed fel, egyetlen bekezdésnyi esélyt adva a sztorinak, és olyanoktól vársz véleményt, akik 90%-ban a nevüket nem tudják leírni helyesen. Miért, őszintén?

Adj neki egy esélyt. Tedd fel olyan helyre, ahol érdekes lehet.

2013. febr. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!