Tetszik nektek az alábbi kis írásom? (talán egy pársoros könyvrészletnek lenne jó, vagy nem tudom. )
Nem tudom hogy jellemezzem hogy egyáltalán mi ez,de most írtam csak úgy. Vélemény ?
Narancssárga Naplemente
Először próbálok körülnézni,de a csillogás elvakít.
Úgy érzem magam mitha valami mesében lennék. Nem tudom hol vagyok.
Lassan lépkedek a langyos homokban, a hűvös tengeri szél simogatja az arcom, a hajam szanaszét hullik a vállamra, mint egy bársony fátyol.
Erről egy film jut eszmbe,amiben egy kétségbe esett lány fut végig a parton, szerelmét keresve, de nem talál semmit, csak az aranyló naplemente fényétől csillogó tengert.
Magas pálmafákkal körülvéve.
(De ez csak egy hófehér álom)
Fájni fog, ha felkészültél olvasd tovább, ha nem kell objektív kritika, görgess tovább:
középkategóriás blogbejegyzésnek elmenne. Vagy középkategóriás bevezetésnek. Ebből lehet jobb is, rosszabb is a folytatás. Semmi átlagon felüli nincs benne.
Nem annyira rossz...bár ez a rész nem tetszik h: "a hajam szanaszét hullik"
Am még a szó ismétlésekre figyelj:) De kezdésnek nem rossz.
Szia!
Nem értem, miért ne írnának ilyeneket a blogokon... Járj egy kicsit utána, olvass több blogot, és akkor rájössz, hogy van olyan is, aki a "könyvét" írja blogon...
Egyébként amit írtál, az nem nagyon fogott meg. Úgy értem, hogy jó,jó, persze, de nem ragadott meg benne semmi. Nem késztetett semmi arra, hogy kíváncsi legyek a folytatásra, vagy hogy olvashassak még többet tőled, mert annyira jól, szépen fogalmazol. Mert azért ennyi szövegből nem igazán derült ki. :/
Amire tényleg figyelj, az a szóismétlés! És az a szanaszét-es mondat... igen-igen érdekes. :D
Egyébként sok sikert neked! :)
áá igazából felvételi feladatsort csináltam és egy 10 mondatos fogalmazást kellett volna csinálni "Álmaim nyaralása" címmel. Ez lett belőle,de ujrairtam :D
Nem tusom igazábol nem akarok költö lenni vagy ilyesmi csak érdekelt hogy ez most szép-e. Tudom nincs teljesen rendben,de beleértve hogy kb egy 1,5 perces kis dolog nem olyan rossz szerintem. :D
Persze, hogy nem rossz! :))
Igen, általában nekem is ilyenkor jön az ihlet. Minél extrémebb, váratlanabb helyzetben.
A felvételire meg majd hosszabbat írj! :DDD (Csak hülyülök!)
Ja... és előző voltam!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!