Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Manapság ezek a könyvek?

Manapság ezek a könyvek?

Figyelt kérdés
Valameik nap kérdezték az osztályban hogy ki mien könyveket olvas... És szinte senki semmit kivéve az ien vámpíros, démonos könyveket ami mind ugyanarról szól: az hogy fejezetenként 3x szexelnek benne ..... Ismerősöm mutatott ien könyvet és lényegében más storya nincs is... Manapság ezt nevezik könyvnek??

2013. febr. 12. 07:29
1 2 3
 21/23 Mirk ***** válasza:
100%

A kiadókat szerintem ne keverjük bele.

A könyvkiadó is ugyanúgy működik, mint bármely más vállalkozás, piaci szempontok alapján dönt arról, mibe vág bele és mibe nem. Bárki megmondhatja, hogy a tiniregények nagy valószínűséggel profitot hoznak majd, nem kell megbotránkozni azon, hogy kiadják őket.

2013. febr. 12. 16:09
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

A maga idején a legtöbb alkotás értéktelen, silány, vacak, kiadásra érdemtelen stb. volt. De ez az élet minden területére igaz, amikor Rejtő írt, akkor a könyvei a mindenféle művészi értéket nélkülöző, vacak ponyvát jelentették, ma szépirodalomhoz, értékes művekhez sorolják; a Beatles nyomi, felforgató tinizenét játszott, ma már etalon; az Eiffel-tornyot is ellenezték, nem akarták engedni a felépítését, le is akarták bontani, ma meg Párizs, de lényegében Franciaország jelképe.

Az olvasás egy szórakozási forma, tehát miért ne olvashatna mindenki azt, amit szeretne? Nekem nem jönnek be a szerelmes sztorik, másnak meg nyilván azoktól a könyvektől van herótja, amiket én olvasok. Akit nem érdekel a téma, annak minden kötet ugyanolyannak, egysíkúnak tűnik; aki meg szereti, az meg a legtöbbjét szívesen olvassa, nem érzi tök ugyanolyannak.

Bírom, amikor egyesek először azon nyavalyognak, hogy nem olvas valaki, ha pedig kiderül, hogy olvas, akkor meg azon, hogy miért éppen azt.

2013. febr. 13. 08:56
 23/23 Kávétejszín ***** válasza:
100%

"A net tele van olyan oldalakkal ahol semmi a helyesírás..."

De attól még nem kell beállni azok sorába, akik nem foglalkoznak azzal, hogy a saját anyanyelvüket tudják. Ha órán helyesen írsz, máshol nem, az ugyanolyan képmutatás lenne, mintha a párodnak megjátszanád, hogy milyen jó ember vagy, aztán elmész a buliba, és rázod magad másoknak. A buli tele van olyan lányokkal, akiknek semmi az erkölcs...

Egyébként meg én már annak is örülök, hogy a mai tizenévesek olvasnak egyáltalán valamit. Ha ezt, akkor ezt, teljesen mindegy, csak kezdjék el valahol, mert siralmas, hogy merre tartunk...

2013. febr. 13. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!