Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent johanna gimi film, mit...

Babylike kérdése:

Szent johanna gimi film, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Ti szeretnétek hoggy legyen belőle film?

én:50%igen(kiváncsi vagyok rá)

50%nem(magamban képzeltem el a szereplőket...)

#film #SzJG #A Szent Johanna gimi #szent jonanna gimi
2013. febr. 11. 17:39
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
0%
A sorozat szerintem is jobb ötlet. (nem sorolom fel az érveket, mert már előttem megtették) Amerikai színészekkel és stábbal jobb lenne szerintem is. És igen csak is Laurának kéne kiválasztania a szereplőket. Remélem lesz valami belőle, ha nem is sorozat, de film...
2013. júl. 1. 10:12
 22/35 anonim ***** válasza:
Én is örülnék neki ha lenne belőle film, bár én tutira csak akkor nézném meg ha nem magyarok csinálják, ugyanis az utóbbi jó néhány évben, a magyar filmek egyszerűen tragikusak.
2013. júl. 8. 20:50
 23/35 anonim válasza:
Sorozat! :)
2013. szept. 29. 19:17
 24/35 panndo ***** válasza:
FILM legyen!
2013. dec. 1. 11:07
 25/35 anonim válasza:

A Johanna báját pont a fantasztikus stílusa adja, ezért olvassák annyian, ahányan. Egy film soha nem adhatnál vissza Reni (vagyis Laura) stílusát, Kinga kingaságát és még rengeteg minden mást, mert ahhoz végig narráció kéne, ami köztudodtan béna. Ennek a sorozatnak a gerince, a tulajdonképpeni sztori elférne három-négy könyvben, azért van mégis 8+1-szer 400 oldal meg egy kalauz, mert mindig mindenkinek mindenről van mondanivalója, mert egyszerűen valahogy le kell írni annak az osztálynak a hangulatát. Ha Laura csak a sztorit írta volna le mondjuk egy négykönyves sorozatban, akkor tizedannyit se adtak volna el belőle, és a filmeknek a sztorira kell rámenniük, különben nem lesznek izgalmasak. Olyan könyvből, ahol nem a sztorié, hanem az érzelmeké a főszerep, felesleges filmet csinálni. Úgy lehetne megoldani, hogy mondjuk elhúzza a száját vagy savanyúan néz. És vége. Fél bekezdés helyett fél másodperc. Ezért nem jó a film.

A sorozat meg azért nem, mert:

1. A sorozat (legalábbis az ilyen jellegűek, mint pl. Barátok közt vagy Jóban-rosszban) kis túlzással darabolt film. Ha filmnek nem jó, sorozatnak se igazán. Meg azért komolyan, nem derogálna ennek a fantasztikus könyvnek egy "mini-Barátok közt" stílusú sorozat? Nem lenne egy picit rossz, ha olyan emberek készítenék, akik esetleg teljesen hadilábon állnak a könyv üzenetével?

2. A kereskedelmi csatornák (márpedig min máson menne a SZJG-sorozat) addig játszanak egy sorozatot, amíg van nézője, nem igazán szeretik, ha azt mondja a készítő, hogy márpedig ebből ennyi volt. Laurának a) megrendelésre kellene gyártania az újabb és újabb részeket, amik természetesen egyre rosszabbul sikerülnének, hiszen kényszerítve van, szorítja az idő, b) odaadja a sorozatot valaki másnak, írja ő tovább, ezzel elveszik a Leiner Laura-stílus, mert belőle is csak egy van, c) folyamatosan az ismétléseket játsszák, nem részletezem, hogy az miért nem jó, d) a történet végén leállítják a sorozatot, majd bezsebelnek párszázezer panaszkodó levelet, hogy ugyan miért szüntették meg, ha már egyszer olyan jó volt.

2013. dec. 31. 00:06
 26/35 anonim ***** válasza:

Film... De inkább sorozat:)

Egyébként sokan mondják, hogy nem akarják, mert, hogy ők már elképzelték a szereplőket, hát akkor nem muszáj megnézni!!!

Én nagyon szeretném ha lenne!!!?:( :)

2013. dec. 31. 13:38
 27/35 RHCP fan válasza:

NEM!

Ok: mindenki saját magának képzeli el! Pont!

2014. febr. 18. 18:30
 28/35 xxxalkoholxxxx válasza:
jó könyv,sőt imádom,de Leiner Laura azért nem engedte hogy legyen belőle film vagy sorozat mert senki nem kiváncsi arra hogy mondjuk Reni hogyan olvas ki egy könyvet
2014. ápr. 8. 23:00
 29/35 anonim válasza:
ha lenne belőle film én biztos megnézném :)
2014. ápr. 17. 15:54
 30/35 Biro Fatima válasza:
Szia! Nem lesz semmi belőle. Sajnos. Laura azt mondta hogy mikor kiadta a kalaúzt,/ugye abban egy rajongója rajzai vannak/ rengeteg támadás érte hogy van aki nem így képzelte el a szereplőket. Ezért mondta azt hogy ezt az egyet nem engedi. :(
2014. júl. 24. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!