Babylike kérdése:
Szent johanna gimi film, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ti szeretnétek hoggy legyen belőle film?
én:50%igen(kiváncsi vagyok rá)
50%nem(magamban képzeltem el a szereplőket...)
2013. febr. 11. 17:39
1/35 anonim válasza:
Inkább sorozatot szeretnék.Ennyi jó jelenetből bűn lenne húzni egy film kedvéért.:)
2/35 anonim válasza:
annyira nem tartom nagyra a könyvet, de agyradírnak elmegy. és a sorozattal teljesen egyetértek.
5/35 anonim válasza:
Sorozat, de szerintem amcsi emberekkel. Hogy miért? Mert ott sokkal több tehetséges fiatal van, mint Magyarországon, ezáltal könnyebb lenne színészeket találni. :)
6/35 anonim válasza:
FILM jaj de jó lenne de a sorozat is szupi ötlet imááádom :)
7/35 A kérdező kommentje:
ja,egyetértek SOROZAT:)
2013. febr. 13. 21:25
8/35 bogcsika22 válasza:
a sorozatnak en is orulnek de en egy kicsit tartanak is mert en mar magamban elkepzeltem a szereploket.Filmet nem szeretnek mert ennyi esemenyt ugyse tudnanak megcsinalni.
9/35 anonim válasza:
Tök jó lenne sorozatnak,filmnek kevésbé.Igazából azért is lenne jobb a sorozat,mert esetleg Leiner Laura hozzá írhatna pár slussz poént,amik ugyan nem befolyáslják a történetet,de mégis...És így nem kéne kihagyni a sok jó,bár cselekmény szempontjából nem fontos részeket.
10/35 anonim válasza:
Egyetértek, csak akkor lenne jó, ha Laura is részt vesz benne(mármint, aktívan, értitek). Én pont azt szeretném, hogy képernyőn is lássam a szereplőket, ne csak a fejemben. De mindenképp bele kell vonni Laurát, hogy ő válassza ki a szereplőket. Az hogy film vagy sorozat...inkább a második, mert akkor több időn át nézhetném! :D De persze mondjuk azt sem bánnám, ha mind a 8 könyvet filmesítenék...mint az Alkonyatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!