Mit gondoltok megnézzem A gonosz háza című filmet 11 évesen? (lány vagyok)
Nagyon érdekelne ez a film de hallom hogy elég ijesztő.
Ha nagyon durva film inkább későbbre halasztanám.De ha annyira nem akkor lehet hogy megnézem.
Egyébként ezen kívül még tudtok pár enyhébb 16-os filmeket, amiktől halálra nem sz@arnám magam? :)
Mostanában érdekelnek az ilyen filmek.
Az a baj hogy azt mondták állítólag ha ilyen filmeket nézek bevonzom vele a szellemeket,démonokat.Ez igaz?
Negatív válaszoktól kíméljetek és a kérdéseimre válaszoljatok légyszíves.
a gumimacikat nem szeretem, már leszoktam az ilyen mesékről.
tudsz enyhébb 16-os filmeket?
köszi hogy írtál, akkor nem nézem meg, majd ha nagyobb leszek.egyébként az 18-as vagy 16-os film?
első válaszoló...hallod én 6 évesen nem néztem már a gumimacikat..majd biztos azt fogja nézni a horror film helyett..
13/L
Bár vannak benne ijesztő részek, valóban nem egy "ronda" film. Ha nem vagy olyan ijedős szerintem megnézheted.
16-os filmet nem nagyon tudok én 18-asat nézek mindig. :)
Nem igaz, hogy bevonzod őket. Ezek csak filmek. Én évek óta nézek ilyen filmeket, a kedvencem a horror, és még egy démonnal se futottam össze.:)
rendben köszönöm a válaszokat.
nem vagyok egy ijedős fajta, először az előzetest nézem meg, és ha jónak találom megnézem.
2 válaszoló igazad van,nehogy már gumimacikat nézzek.inkább Sherlock Holmes, Twilight,Farkasok szövetsége meg ilyenek szoktam nézni.Thrailereket
szia. Nem szeretnélek megsérteni, de nem hiszem hogy Jó ötlet lenne. ne érts félre vannak nagyon jó horror filmek de ezeket szerintem hagyd majd olyan 15-17 éves korodra.
Viszont ha szereted ezeket a természetfeletti témájú filmeket akkor ajánlanám figyelmedbe Tim Burton filmeket.Néha szívesebben nézem őket mint a horrorokat. amit nagyon ajánlok,hogy megnézz az pl. halott menyasszony( animációs film),karácsonyi lidérc nyomás ( animációs film de van még rengeteg féle. Biztos találsz valami jót :)
rendben köszönöm.belekukkantok majd azokba a filmekbe amiket ajánlottál.
de mondom először csak az előzetest nézném meg.és ha nem jön be nem nézem meg.
kérlek meséljetek, mik vannak benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!