Szent johanna gimi film, mit gondoltok?
Ti szeretnétek hoggy legyen belőle film?
én:50%igen(kiváncsi vagyok rá)
50%nem(magamban képzeltem el a szereplőket...)
ú tényleg mindennap egy rész az tök király lenne!
NEM értem,akkor most lesz film vagy sem?
"Sorozat, de szerintem amcsi emberekkel. Hogy miért? Mert ott sokkal több tehetséges fiatal van, mint Magyarországon, ezáltal könnyebb lenne színészeket találni. :)"
Honnan veszed, hogy Magyarországon nincsen elég tehetséges fiatal? Rengeteg van, csak hogy lehetőséget sem kapnak arra, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét! Az amerikaiak pont elég lehetőséget kapnak az élettől, nem hogy még egy magyar könyvsorozat(!) szereplőit is ők játsszák el... Egy magyar fiatal ellen pedig már eleve előítéleteket fogalmazol meg magadban. Hidd el, van elég tehetség az országban, csak nem az X-faktorban kell őket keresni, hanem egy eldugott sarokban! Nagyon sok, olyan embert ismerek, aki hiába nyer novellapályázatokat, hiába ír fantasztikusan, nem adják ki a könyvét, mert elküldik azzal a címmel, hogy "nincs pénz a kiadásra", de rakatra adják ki a tucatabbnál, tucatabb könyvnek sem nevezhető szutykokat. Ez egy Magyaroszágra születő tehetséges fiatal sorsa.
Bocsánat, hogy a témától eltérő választ adtam, de ez a hozzászólás nagyon felhúzott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!