Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen vámpír drámás könyveket...

Milyen vámpír drámás könyveket tudtok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 15:52
1 2 3
 21/28 Zenon ***** válasza:
Elnézést *Anne Rice
2010. ápr. 3. 21:55
 22/28 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem IGAZI vámpíros könyv? Amíg valamiről nincsenek kész tények, valós, megcáfolhatatlan információk addig nem beszélhetünk igaziról! Mivel nem tudhatjuk biztosa, hogy léteznek-e, így azt sem tudhatjuk, hogy hogy élnek, viselkednek táplálkoznak, stb... Honnan tudhatnánk, hogy bírják-e a napfényt vagy nem? Honnan tudjuk, hogy mit esznek és/vagy mit nem? Az írás, a regényírás nem a tudományos eredmények leközlését jelenti. Az íróknak megadatott az a szabadság, hogy olyan világokat hozzanak létre, amilyet akarnak. Olyat, ahol az általuk kitalált lények olyanok, amilyet akarnak.Nem lehet azt mondani, hogy igazi vagy nem igazi! Az írás egyet jelent a fantázia szabadságával! Az írás szabadság! Ahelyett, hogy a Nektek nem tetsző műveket kritizáljátok, inkább abba gondoljatok bele, hogy Ti miket szoktatok kitalálni! Ne az írókat kritizáljátok, ne egymást szapuljátok hanem fogadjátok el, hogy nem mindenki gondolkodik ugyanúgy és hogy mindenkinek más a fantáziája.

Én sokféle vámpíros könyvet olvastam. Anne Rice, Darren Shan,J R Ward, Stephenie Meyer és Laurell K Hamilton. Imádom mindegyiket a sok különbség ellenére is. Pontosan ez a szép bennük, hogy nem egyformák. Ha azok lennének, senki nem olvasna el kettőnél többet...

2010. ápr. 29. 08:18
 23/28 anonim válasza:

Én most olvastam Kristin Cast sorozatát: Megjelölve, elárulva, a kiválasztott, és a vad c. könyveket, de imádom őket.

Az Alkonyatot is szerettem de mióta Kristin könyveit olvadtam már szinte unalmasnak tűnik!

Ui.: Ha kell vkinek a Kristin vmelyik könyve írjon nyugodtan és átkuldöm!

2010. júl. 6. 13:11
 24/28 Kriszta15 válasza:
Bocs, hogy most nem az igazi kérdésre fogok válaszolni, de szerintem a Twilight nem éppen a vámpírokról szó. Mármint, inkább a szerelemről, ami egy halandó és egy halhatatlan között szövődik.... Mert mondjuk a Twilight második részében ´´eltűnnek´´ a vámpírok. De ugyanakkor megjelennek a vérfarkasok. Természetesen azok is halhatatlanok. Szóval, próbáljatok a sorok között olvasni. Úgyértem próbáljátok felfogni a lényeget. Jóllehet, vámpírok is kaptak szerepet a storyban, de csak mint mellék szerepet. Igazából Bella a totális főszereplő, aki teljeséggel, ´´visszavonhatatlanul´´ beleszeret egy fiúba, aki MELLESLEG vámpír. Bár én nem tudom...
2010. júl. 20. 01:09
 25/28 Kriszta15 válasza:

De mondjuk tudnám ajánlani Angeli Marina Vérkönyv című könyvét, ami egy vámpír és egy angyal szerelméről szól. Még nem olvastam.. de elég jónak tűnik.. szóval.. Hajrá!!

Vagy mondjuk Karen Chance- Megérint a Sötétség

Árnyak vonzásában

John Connolly- A Fekete Angyal. Assyem enny......

2010. júl. 20. 01:15
 26/28 anonim ***** válasza:
Kriszta15 igazad van! Az, hogy Edward vámpír lett a könyvben, azért kellett, hogy a sztori magával ragadó legyen. Egyfajta Rómeó és Júlia sztori legyen, de megadathassék a történetnek a boldog befejezés. Mert ha Bella egy emberbe szeret bele, nem 4 kötetes lenne a történet, hanem csak egy...
2010. júl. 28. 17:52
 27/28 anonim ***** válasza:
egy drámai, ugyanakkor szerelmes és hihetetlenül jó könyv a kárpátok vámpírjairól - Christine Feehan: Sötét herceg
2010. aug. 22. 06:57
 28/28 Kriszta15 válasza:
Helló! Bocs, h csak úgy írok ide, de már teljesen begolyóztam. Engem Kristin Cast Az Éjszaka Háza (1-6) kötetei érdekelnének. Valaki legyen szíves elküldeni, vagy a linket, vagy a teljes könyveket. Irtózatosan hálás lennék! Köszönöm! ☺☻☺
2010. okt. 18. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!