Milyen vámpír drámás könyveket tudtok?
Christie Golden: A ködök vámpírja című könyvről hallottam sok jót, de még nem volt hozzá szerencsém sajnos. Elég régi darab, könyvtárakban kell sztem keresni.
A Vampire: The Masquerade könvek is többnyire jók, nekem főleg a Vadász és prérda sorozat első része tetszett (A vámpír),bár annak a többi része már kicsit komlpexebb, vannak benne vadászok, vérfarkasok, varázslók, stb. A Vérkotelékek szintén jó, én is csak ajánlani tudom. És ott vannak a klánregények (13 db), amikhez már kell a háttérismeret, de pont emiatt olyan borzongatóak a titkok amik a történet során lassan kibontakoznak.
Mnah hello...bocsesz h a te kérdésedre irom ezt, de komolyan emberek...ha nem tetszik a Twilight saga akkor minek tereled ide a lényegtelen vélemenyed? Ha nem érdekelne akkor nem is fütyülnél rá és nem emlitenéd meg! Egyszerűen okoskodni akartok vagy mi? Ugyis mindenki tudja mennyire jó ez a könyv! Ezért kimondottan ajánlom! A legjobb könyv amit életembe elolvastam, és sokat olvastam életembe! Szóval ha akarjátok kritizálni a könyvet ne itt csináljátok, mert senki sem kérdezte h tetszik-e vagy sem, hanem milyen könyvet tudtok ajánlani! Ennyit akartam! Gondolom az értelmesebb emberek egyet értenek velem!
U.I. Elfelejtettem...az egy mitosz, hogy a vámpirok elégnek a napnál, és legalább Stephenie Meyer nem utánoz minden olcsó irót, hanem a maga fantéziájával jatszik! Ennyit azért meg lehet érteni!
Mnah bocsi h ilyen hosszúra nyúlt! Cijjja:*
am semmi baj énis imádom a twilight-et
szerintem a legjobb könyv az egész földön
Baszátok már meg msot ezen vezseketek?Teccik a twilight ok rendben:) Az elsőt még megértem hogy szóltt de mit kell itt vitázni baszus!Nem ez volt a kérdés.) Ja és abból indult ki hogy a twilight nem alap? Igen az nem alap az egy úgy mond most már divat könyv:) Szerintme is jó szeretem:)
True blodd
Anne rice(L)(L)( megéri a fáratságot)
Vámpír naplók
Dracula
(L)
Darren Shan 12 kötetes ,,Vámpír könyvek" sorozata!
Kamaszéveim legnagyobb olvasói élményeit jelentik azok a könyvek. < ) A kortárs műfaj legjobbja, egyedülálló hangulata van és nagyon magával ragadja az embert.
Ne haragudjatok, de az ilyen tini-románcos, lagymatag sztorik labdába sem rúghatnak Darren S. vagy Anna Rice művei mellett.Az Alkonyat a műfaj kifordítása, nem igazi vámpíros történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!