Milyen vámpír drámás könyveket tudtok?
Ajánlom figyelmedbe Anne Rice műveit
Interjú a vámpírral, Lestat, a vámpír, A kárhozottak királynője és akad még.
Twilight Saga, de sztem az alap!
Evernight
True Blood (Inni és élni hagyni)
A vámpír csókja
Most hirtelen ennyi, de mind nagyon szuper!
Persze, a Twilight akkora alap, hogy mindent úgy lopkodott össze az írónő más vámpríos könyekből. ^^
Interjú a vámpírral. Én más igazán jónak nevezhető "modern" vámpíros könyvet nem találtam még.
Alkonyat, Evernight meg hasonló sz@roknak sem a drámához, sem a vámpírokhoz nincs semmi köze, gagyi vackok:S
Bram Stoker Dracula c. műve nagyon jó, de az Interjú a vámpírral is mindenképp megér egy misét:D
Ha anime vagy mangapárti vagy, akkor ajánlom a D, a vámpírvadász - Vérszomj c. animét, nagyon megható történet^^
Nem tudom, hallottál-e már róla, de van egy vámpíros szerepjáték, Vampire:The Masquerade (vámpír: a maszkabál) a címe. Ehez a játék-világhoz jelent meg már elég sok kisebb regény, vannak nagyon jók közte, bár mindet nem olvastam... Pl Vérkötelékek, bár ezekhez a könyvekhez nem árt ismerni az alapokat, pl vámpírklánok meg a világ alap dolgai, de neten lehet rövid leírásokat találni, ha érdekel.
Ezen kívül Anne Rice-t én is nagyon ajánlom!
Ha 18-as karikás könyv nem zavarna (intim részeknél és mészárlás terén is 18+os a sorozat) akkor Anita Blake, vámpírvadász (többet haverkodik a vámpírokkal, minthogy vadászná őket, de ez mellékes :)
Az alkonytról meg annyit, hogy aki vámpír az nem járkál nappal, mert akkor halott éppen... (legalábbis ahogy hallottam, hogy nappal is flangálnak az alkonyat "vámpírjai", meg még csak nem is isznak vért vagy mi, bár lehet, hogy engem tájékoztattak félre)
22/L
Nem értem miért kell mindenkinek leszólni az Alkonyatot (és a többi részét)?!Szerintem igenis jó könyv...Nekem már akkor tetszett mielőtt ennyire nagy lett érte a lelkesedés..Mellesleg ha ennyire nem tetszik,miért van az hogy annyi részletet tudtok róla?Jó persze a csapból is ez folyik mostanában,de igenis jó könyv,úgyh le lehetne már állni ezzel...Bocsi,hogy pont a te kérdésedre írtam ezt ^^ de már nagyon idegesít >:|
am.válaszok: TWILIGHT SAGA (AKKOR IS :D)
Claudia Gray:Evernight
Lara Adrian:A vámpír csókja
True blood
ezek nem annyira vámpírosak,de nagyon jók:
Ronda Thomson:Egy vérfarkas szupermodell vallomásai
Alison Noel:Evernight
Én is Alkonyat-párti vagyok. Nem ezért vagy azért, de a vámpír mint lény is kitaláció, szerintem azért senkit nem lenne szabad elítélni, hogy ő éppen máshogy képzeli el őket. Nem törvény, hogy a vámpír elég a napfénytől stb... Vagy igen? Talán mert a többség így ír róluk? :) Elég egyhangú lenne így az élet:)
Na mindegy. Nekem azért bejön.
Amúgy meg George R.R. Martin: Lázálom
Sokáig ez volt a kedvenc könyvem. Tele van jó meg rossz vámpírokkal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!