Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen témájú könyvek érdeklik...

Milyen témájú könyvek érdeklik a mai fiatalokat? Miről olvasnátok szívesen? Mik azok a témák amik abszolút nem érdekelnek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 19:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is!! :D
2013. febr. 3. 19:05
 22/25 Fitos Emese (Mesi) ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy csak korosztály kérdése. Én például már kilenc évesen felhagytam a naplószerű könyvekkel és a Twilight-hoz hasonló szegényes szókincsű könyvekkel. Nem érnek túl sokat - ezen ne sértődjön meg senki- mondhatni elbutítja a korosztályomat. Pár éve jobban szeretem a fantasy, krimi és történelmi műfajokat. Bár az idegennyelvű könyvekre nincs túl nagy kereslet, szerintem hasznos egy-egy rövid történetet mondjuk angolul leírni; mellé pár szöveges feladatot. Nekem sokat segített egyszer egy ilyen könyv. Ha jól emlékszem a Heidi rövidített, angol változata volt. Remélem segítettem valamit. :)

13/L

2013. nov. 25. 21:58
 23/25 A kérdező kommentje:
Igen, köszi:)
2013. nov. 26. 17:23
 24/25 anonim válasza:

En nagyon szeretem a fantasyt, dramát (nem eltúlozva, valósághűen), krimi, kaland és az is ami a mai világban játszódik, egy kis romantika még belefér, de a nyálas csöpögős könyveket ki nem állhatom.

Nálam a könyv a 280 oldal feleti regényeket jeleni, főleg azért mert akkor ki lehet dolgozni az apróságokat, a jellemét egy karakternek; de azt nem szeretem ha 5 oldal arról szól, hogyan nem történik semmi.

Amit nem szeretek a háború, de egy kis csata vagy verekedés belefér, az sem jó, ha a könyv azért íródik hogy (ki)oktasson minket 'fiatalokat', lehet benne tanulság, de ne azzal a céllal íródjon, hogy "mi felnőttek jobban tudjuk és most megmondjuk a tutit".

Legyen szórakoztató és élvezhető.

Nekem ilyen egy jó könyv: ami kikapcsol és kicsit kiszakít a néha fajdalmas valóságból, hogy legyen egy kis nyugalom.

Sok sikert kívánok a könyvedhez! Remélem segítettem és nem zavartalak össze. Kíváncsi vagy rá, hogy mit aklotsz! Jó szórakozást közben!(Ha készvagy vele elolvashatom :) )

2017. máj. 30. 17:13
 25/25 anonim válasza:

Az elöbbi vagyok és javítom:

*én nagyon szeretem a fantasyt, drámát*

15/L

2017. máj. 30. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!