Milyen témájú könyvek érdeklik a mai fiatalokat? Miről olvasnátok szívesen? Mik azok a témák amik abszolút nem érdekelnek?
"Valami korosztályt ha kiírnál, az nagy segítség. Mellesleg te sem kapnál ilyen eltérõ válaszokat."
Ha egynél több ember válaszol, akkor tuti lesznek eltérő válaszok, bármely korcsoportot is nézzük, mivel minden ember más.
Minden műfajban vannak kedvenceim. Ami nekem fontos: jó legyen a vége, és ne 200 oldalba legyen bele sűrítve 10 évnyi esemény, hanem szóljon a mindennapi apróságokról is, amiből jól meg tudjuk ismerni a szereplőket (ezek az események viccesek, érdekesek legyenek, ne unalmasak)
Ezenkívül engem idegesít a túlzottan döntésképtelen vagy negatív értékekkel felruházott főszereplő.Magyarul legyen jó ember:D
Köszi a választ Nektek is!
Ezentúl írnátok korosztályt is (ha már megkaptam a "kioktatást"-nem rossz értelemben)???
Krimi, fantasy és régi korokban játszódó könyveket szeretem. Nem vagyok oda a romantikus könyvekért, a Szent Johhana Gimi fajtákat sem szeretem. Azokat a könyveket szeretem, amikben sok a fordulat és nem lövik le rögtön az elején a dolgokat. Szeretek egy könyvben elrugaszkodni a valóságtól, vagy visszautazni benne a régi korokba. (főként a középkorba és az új kor elejébe).
13/L
Utálom az átlátszó regényeket, amikben az olvasó már az első sorokból meg tuja állapítani, hogy mi lesz a könyv csattanója. Nem vagyok oda a szent johanna gimiért, a barátnőim rám tukmálták, végül is nem haltam bele. Szeretem a középkori történeteket, kicsit romantikus lélek vagyok szóval ne háború legyen benne, inkább kémkedés, árulás, kicsi szerelem, imádom a fantasy-kat. A mai időben játszódó történeteket is szeretem, és kedvelem a vámpíros, angyalos könyveket is. (itt nem twilihgt-ra gondolok, attól hányok....) a kedvenc könyveim:
büszkeség és balítélet,
jane eyre, (Bronté)
a vadonjáró tanyíványa,
csont város, hamu város, üveg város, bukott angyalok városa, az angyal, a herceg (cassandra clare)
mágia (angie sage)
villámtolvaj (és folytatásai rick riordam)
spiderwick krónikák (holly black-tony diterlizzi)
alex rider könyvek (tini krimik, anthony horowitz)
sárkánylány ( és folytatásai licia troisi)
a 39 kulcs kötetei (több író is közreműködik benne)
a sárkánysze (dugald A. steer)
a szirt krónikái (paul stuart, chris riddel)
egy éjszaka a scott land jardon (j. j. marric)
(ifjú) sherlock holmes kötetek
13/L (igen, télleg ;) )
engem a sci-fi nem vonz, ellenben a fantasy annál inkább! Szeretem a középkori misztikus történeteket, de nem a háborúsakat. Kivéve Naomi Novik sárkányos köteteit. Ezek háborúsak, mégis szórakoztatóak, (1800-as évek) és benne vannak a kedvenceim: a sárkányok! de elolvasom a gimis regényeket is, bár azoknál nagyon válogatós vagyok. :)
Sok szerencsét!
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!