SzJg fanok! Ti milyennek látjátok Kingát?
Figyelt kérdés
Érdekel, mert fogadtam a barátnőmmel, hogy egy teljes hétig tudom játszani, mintha Ő lennék. Kiváncsi vagyok, ti milyennek látjátok. Lécci írjatok! Jövő héten indul a verseny!!2013. jan. 21. 17:09
11/15 anonim válasza:
Szerintem kívülről nagyon erős jellem és persze magabiztos és nagyon szeret versenyezni és céltudatos... belülről rajta is meglátszik, hogy van lelke és meg tudják néha hatni dolgok. Ezek mellett csinos, erőszakos, nemleges választ nem fogad el és nagyon jó barát.:-)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentket! Megnyertem a versenyünket:)
2013. febr. 9. 14:02
13/15 anonim válasza:
Szerintem ő olyan lány, amilyen mindenki szeretne lenni: céltudatos, (tulságosan) őszínte, segít, magabiztos, okos, jó az ízlése, dúl benne a versenyszellem, kiáll magáért, és a barátaiért, és még az okoskodás, a mindenbe beleszólás is jól áll neki, ő ettől egyedi.
14/15 anonim válasza:
Kinga mindig tökéletes,mindenben,és mindig,pl. néha szólj rá a barátnődre (nem muszáj,csak tipp)Sok sikert! Majd légyszi írd le,hogy hogyan sikerült a verseny :)
15/15 anonim válasza:
NEM FOG MENNI!!!!!
Egyszerűen lesznek pillanatok, mikor kiesel a szerepedből. Én az összes barátnőmmel próbáltam, de senkinek se ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!