Mit gondoltok a novellámról (egypercesemről)?
Sziasztok!
Köszönöm a kritikákat.:) Pont ezért jó, ha külső szemlélő is elolvassa, mert ugye nekem nem tűnnek fel pont az ilyen dolgok, mint hogy nem fejtettem ki eléggé, stb.:) Köszönöm! Igazság szerint elég elborult pillanatomban írtam, így nem csodálom, hogy elvontnak/kicsit érthetetlennek találtátok... Erre oda fogok figyelni. Még egyszer köszönöm a válaszokat.:)
Egyperces novellának hosszú, ez egy szimpla novella. Jól írsz, érezhető rajta, hogy nem 13 éves vagy, és nem az "szjg"-n nőttél fel. Nem igazán találtam benne hibát, hacsak nem a műfaji besorolást. Helyesírás, fogalmazás, satöbbi rendben van.
Mégis: töredelmesen bevallom, hogy nem olvastam végig. Valahogy nagyon nem az én világom. Gondolkodó, intellektuális embernek vallom magam, olyasvalakinek, akitől nem áll távol az absztrakció sem, de ez... nos, nem nekem való. Tényleg jól írsz, meg minden, de tudod, ugye, milyen az, amikor abszolút elismered valakinek a tehetségét, mégsem tetszenek a művei? Én ehhez túl derűs egyéniség vagyok, vagy mi a szösz.
Szóval ügyes vagy, tényleg, brávó, de akkor sem tetszik.
Szia!
Köszönöm a kritikát.:) Persze, értem én, van olyan, hogy az ember egyszerűen nem tud zöld ágra vergődni egy olvasmánnyal. Minden esetre köszönöm a dicsérő szavakat, és azt, hogy elolvastad.:)
Nekem elmagyarázná valaki? :(
Amúgy tényleg szépen fogalmazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!