Az miért van, hogy még itt, a Könyves kategóriában sem értik sokan a kérdést? Pedig ide olvasó emberek járnak, nem?
Figyelt kérdés
Például valaki feltesz egy kérdést, hogy hasonló könyvet szeretne olvasni, mint a Szent Johanna Gimi, erre mi az első válasz? "Olvasd el a Szent Johanna Gimit!"
Ezek a válaszolók nem értik a kérdést? Ennyire rosszak szövegértésből, vagy miért van ez?
2013. jan. 10. 09:39
11/14 anonim válasza:
Egyetértek, mindazonáltal, kedves kérdező, föltennék inkább neked egy kérdést. Tudtad, hogy az emberek nagyja hülye? Ha nem, akkor most mondom, mert tényleg így van. Pláne ezen az oldalon. Az ilyen baromságokon valómegrökönyödés az idő- és energiapazarlás legfelsőbb foka, kerülendő.
12/14 anonim válasza:
Az, hogy valaki olvas, még nem garantálja hogy értelmes.
13/14 anonim válasza:
Én imádom a Szent Johanna Gimit, a vörös pöttyös könyveket és a Meg Cabot könyveiért is oda vagyok, de emellett olvastam már a Jane Eyret,Zabhegyezőt,Állatfarmot és most kezdem el nem sokára a Büszkeség és balítéletet...Szóval attól, hogy valaki szereti a SzJG-t nem biztos, hogy más kalsszikus műveket nem olvas, vagy nem intelligens...
14/14 A kérdező kommentje:
Ne lovagoljatok már ezen a Szent Johanna Gimin! Csak egy példa volt!
2013. jan. 13. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!