Hihetetlen sokan írtok ki regényötleteket. Nem féltek, hogy valaki lecsap rá és megírja?!
Figyelt kérdés
Olyan szempontból mondjuk lehet nem kár, hogy aki csak szövegel róla, és itt kérdezgeti kéztördelve, hogy olvasnák-e, az sikerrel megírni már úgysem fogja. Legalább ha valaki ellopná, kapna egy esélyt a sztori. xD
De komolyan, nekem az életben soha meg nem fordulna a fejemben, hogy nyilvánosan kijátsszam akár csak a leggyengébb lapjaimat is. Erre feljövök ide, és olyan a honlap, mint egy aukciós ötletbörze.
2012. dec. 4. 20:44
1/5 anonim válasza:
Amilyen regényötleteket ide felraknak azt senki sem fogja ellopni.99%-ban vámpíros/vérfarkasos, amiből már egymillió van. Nincs mit ellopni rajta.
2/5 A kérdező kommentje:
Én láttam már másfélét is. Az egyiknél kifejezetten elfogott a késztetés, hogy kezdjek vele valamit, hiába vagyok válogatós. Természetesen nem fogok, nekem is megvannak a magam dolgai, de egyszerűen lélegzetelállítóan bizarrnak hangzik a számomra, hogy halál bátran kiszórja valaki ide... és pláne, hogy az egész név nélküli, egy plagizálás aztán nyomon követhetetlen, hogy ki mit és mikor lopott el.
2012. dec. 5. 13:13
3/5 anonim válasza:
ellopnivalót én sem találtam volna, ha innen keresnék és lennék olyan dög, és nem lenne így is túl sok ötletem :)
egyébként is pár mondatból nem építhetsz fel egy egész regényt.
meg tényleg vámpír vámpír hátán és gimisnaplóhalmok, a kedvencem, amikor a modern maugli-sztori... nem túl eredeti.
4/5 anonim válasza:
bocs a fogalmazási hibákért, megzavartak és elküldtem a választ átolvasás nélkül
5/5 anonim válasza:
Az alapötletet ellophatják, de hát istenem, minden alapötletet megírtak már legalább egyszer. De magát a történet felépítését, stílusát és végkifejletét max. találgatni tudják, úgyhogy ha magát az alapot el is lopnám, tuti más jönne ki végül egész regénynek, mint amit az eredeti író akart. De azért nem írnám ki az ötletemet ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!