Ajánlanátok olyan könyveket, amelyek hatással vannak az olvasóra, elgondolkoztatja őket, valamint jobban megismerhetné magát az olvasó?
Figyelt kérdés
Ha lehet, akkor örülnék egy választékosan fogalmazott, gazdag szókinccsel rendelkező műnek is. (:2012. dec. 30. 13:06
1/5 anonim válasza:
Szeretet művészete érdekes lehet (író most nem ugrik be).
Én most az Élet és sorsot olvasom Vaszilij Grossmantól, de pl. Robert Merle - Sziget című könyve is az emberi tulajdonságokkal foglalkozik. Bár ha lány vagy, lehet nem lesznek számodra túl érdekes témák. Ettől függetlenül a Robert Merle könyveket nagyon ajánlom, nekem a kedvenc írom.
2/5 anonim válasza:
semmi janne teller - nem tudom , hogy tetszene-e neked , de engem ez a elégé sok mindenről elgondolkoztatott .
3/5 anonim válasza:
Charlotte Brontë: Shirley. Nem reg olvastam es nagyon sok gyonyoru gondolat van benne, engem megfogott.
4/5 anonim válasza:
Katali
Régi módi kisasszony
Arról szólnak hogy a gazdagok szegények lesznek elveszik mondenük de új életet kezdenek.
5/5 anonim válasza:
Katalin
Régi módi kisasszony
Arról szólnak hogy a gazdagok szegények lesznek elveszik mondenük de új életet kezdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!