Ebook olvasó? Melyik a legjobb?
Jó lenne, ha lenne benne: wifi, zenelejátszó, bővíthető legyen a memóriája, esetleg film lejátszó, és vagy touch-os legyen vagy pedig legyenek billentyűi, lehessen bele jegyzetet írni.
Egyáltalán létezik ilyen készülék?? Ez a kindle touch és a koobe összevonva, mert a kindle az tökéletes lenne, csak nem bővíthető a memóriája, és a 4GB eléggé kevés:S
Én abszolút a Kindle-t javaslom. Nekem az van, és nagyon jó rajta olvasni. A 4gb pedig... elég kevés? Mégis mit akarsz rajta olvasni? Egy ebook durván 1mb.. nem tudom, kinek nem elég 3-4000 könyv egyszerre :)
Egyébként ilyen könyvolvasót, amit leírtál, nem fogsz találni (legalábbis a jelen pillanatban). Mint ahogy a neve is mondja, a könyvolvasó olvasásra használatos, én nem várnám tőle, hogy filmet fogok nézni rajta. Akkor már tényleg tablet, de azon meg olvasni rossz. A kettő együtt nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!