Melyik e-readert ajánlanátok?
Sziasztok, szeretnék egy e-readert venni, de a választás terén elbizonytalanodtam. Számomra fontos, hogy az olvasás mellett legye wifi kapcsolatom, szeretek blogokat olvasni és szeretném a mail-jeimet is megnézni. Ezen felül, hogy le tudjon játszani audiót, mert mért ne :P
Néztem a Kindle-ket, előnyük az alumínium borítás, de a meüzetük elég fura ahogy videókon láttam. Konkrétan: Kindle wifi, tud böngészni, ezzel bármilyen oldalra (gondolok itt: wikipedia, gmail, facebook, blogok) lehet keresni? másik kérdésem, h tud-e audiót lejátszani, mert írták, h igen, de bemenetet nem láttam.
Kindle Touch, nem lenne létfontosságú, h érintő képernyős legyen. Továbbra is azt kérdezném, hogy tud rendesen böngészni és lejátszik audiót?
Sony Sony PRS-T1, ez jobban tetszik olyan téren, hogy jobb a menüzete, viszont műanyag borítású és mindig oldalt frissít, ez nem idegesítő? Ez is tud böngészni, audiót lejátszani?
Köszönöm, ha elolvastátok hosszú írásomat és a ha lesz választ, azt előre is köszönöm.
netezésre ebook olvasó elég fapados, ha a multumádia a fontos szempont akkor vegyél tabletet, olyat amin elég alacsonyra lehet állítani a fényerejét ahhoz hogy kényelmes legyen rajta az olvasás a tükröződés elkerülése érdelében tudsz venni mat felületű fóliát
kindle wififel tudsz netezni a 3g-sel pedig bárhol eltudod érni a netet és vmelyik típusban ez ingyen megteheted
rendesen böngészni ebook olvasóval nem lehet
mp3 lejátszik a kindle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!